5KFCB519EBM - 859711600550

Barve, ki so na voljo: 4, Matte black

Nasekljajte do 40 čebul*

Svoboda premikanja

Miksajte, sekljajte, pasirajte in stepajte

Akumulatorski sekljalnik: Kaj je v škatli?

Vse, kar potrebujete, lahko urejeno zložite v akumulatorski sekljalnik. Ta vsestranski pripomoček
je enostaven za uporabo.Kaj je v škatli?

Glavna enota

Glavna enota z indikatorjem stanja napolnjenosti baterije in gumbom za hitrost. Obrišite do čistega z vlažno krpo.

Delovna posoda z dulcem za nalivanje

Posodo pritrdite na glavno enoto z zasukom. Posoda je opremljena z dulcem za nalivanje in ročajem. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.

Pokrov

Pokrov z odprtino za vlivanje tekočin, ki omogoča dodajanje tekočih sestavin, ko aparat deluje. Na pokrovu je tudi gumb za pulzno delovanje/vklop.

Večnamensko rezilo

Večnamensko rezilo iz nerjavnega jekla je ostro in vsestransko. Uporablja se lahko za sekljanje, piriranje, drobljenje in mletje. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.

Pogonski adapter

Lahko ga pospravite v posodo. Poganja rezilo ali lopatico za stepanje. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.

Lopatica za stepanje

Priloženo lopatico lahko uporabite namesto rezila. Uporablja se za vmešavanje zraka v živila, kot so jajca in smetana. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.

Polnilnik

Priročni polnilnik deluje z vsemi izdelki iz serije.

Nazaj
Naprej

Prednosti na hitro

 • Sekljajte, miksajte, pirirajte in stepajte kjer koli
 • Odklopite se in se predajte ustvarjalnosti
 • Aparati brez kabla skrbijo za popoln pult brez navlake
 • Optimalen čas delovanja in zmogljivost
 • Enostavno čiščenje in pomivanje v pomivalnem stroju
 • Z 2-letno omejeno garancijo


Akumulatorski sekljalnik vas osvobaja

Predajte se ustvarjalnosti in oživite svoje slane in sladke recepte, ne da bi
vas kar koli oviralo.Kompaktna zasnova za urejeno kuhinjo

Kompaktna zasnova brez kabla se ponaša s priročnim shranjevanjem dodatkov v posodi, saj lahko vanjo zložite vse. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju, ker se zavedamo, da čiščenje ni zabavno.

Vsa moč, ki jo pričakujete

Akumulatorska litij-ionska baterija zagotavlja optimalen čas delovanja in zmogljivost, napolni pa se v 2 urah. Indikator baterije je jasno vodilo.

Hitro polnjenje prihrani čas

Se vam mudi? Bodite brez skrbi. Ni vam treba vedno čakati, da se akumulatorski sekljalnik napolni do konca. Z 10-minutnim polnjenjem lahko nasekljate do 11 čebul (90–110-gramskih).

Dve hitrosti za želene rezultate

Z 2 nastavitvama hitrosti lahko nadzorujete, kako hitro ali počasi obdelujete, kar zagotavlja dobre rezultate. Ta večnamenski aparat opravi z vsem, od surovega mesa, do jajc, zelišč, krušnih drobtin ali oreščkov.

Zmešajte puhaste zmesi

S priloženo lopatico za stepanje lahko tudi stepate, emulgirate in mešate. Preprosto jo vstavite v delovno posodo in vmešajte jajca ali stepite smetano. Čokoladni mousse ali kremna torta? Nič hudega.

Celotna serija akumulatorskih aparatov

Nova serija akumulatorskih aparatov KitchenAid vsebuje sekljalnik, palični in ročni mešalnik. Vsak je naprodaj posebej in izberete lahko ujemajočo se barvo.

Občutite svobodo z akumulatorskim sekljalnikom

Življenje je preprostejše s priročnim akumulatorskim sekljalnikom. Od kremnih slaščic do začinjenih pomak ... pojdite tja, kamor vas zapeljejo drzne misli. Nič vas ne more ustaviti.

 • Sekljajte, miksajte, pirirajte in stepajte
 • Pulzno delovanje v pokrovu
 • Nadzorujte rezultate z 2 hitrostma
 • Indikator baterije
 • Odprtina za vlivanje tekočin v pokrovu


Od slanih do sladkih stvaritev

Nič ni boljšega od okusa in arome svežega domačega pesta, humusa, majoneze in drugih omak. Priročna odprtina za vlivanje tekočin v pokrovu omogoča počasno vlivanje tekočih sestavin, kot sta limonin sok in olivno olje, brez zaustavljanja.
 
Zakaj ne bi naredili sadne salse z jagodami, ananasom, kivijem ali borovnicami?
Pripravljena bo v hipu.Nadzorujte končni rezultat

Pri sekljanju čebule, oreščkov ali mesa in stepanju puhastih posladkov lahko sami izberete želeno teksturo.  Ročico premaknite na eno od dveh hitrosti in pritisnite gumb za pulzno delovanje/vklop. Za grobo sekljanje uporabite pulzno delovanje: kratko pritiskajte
gumb za pulzno delovanje/vklop, dokler ne dosežete želenih rezultatov.
 
Dosegajte popolno teksturo z akumulatorskim sekljalnikom družbe KitchenAid.Uživajte v ustvarjalnosti brez kabla

Ko se enkrat odločite za akumulatorski aparat, ni pred vami nobenih ovir več. Pripravljajte recepte pod katerim koli kotom, zgrabite sestavine in se prosto premikajte po kuhinji.
 
Ne glede na to, ali si olajšate kuhanje s predpripravo ali takoj ustvarite celoten obrok, je to priročno in osvobajajoče.Izjemno privlačna sodobna zasnova

Akumulatorski sekljalnik modernega videza z elegantnimi linijami in drznimi barvami združuje več kot 100 let inženirskega znanja družbe KitchenAid.
 
Zakaj si ne bi privoščili še ujemajočo se kolekcijo v svoji najljubši barvi? Serija akumulatorskih aparatov vsebuje tudi palični mešalnik in ročni mešalnik, vsak na prodaj posebej.AKUMULATORSKI SEKLJALNIK 1.19L  5KFCB519

Z akumulatorskim sekljalnikom družbe KitchenAid pojdite tja, kamor vas zapeljejo drzne zamisli. Zagotavlja vam popolno moč in to povsem brez kabla. Nov akumulatorski sekljalnik, zasnovan z zmogljivo akumulatorsko litij-ionsko baterijo, zagotavlja optimalen čas delovanja in zmogljivost. S povsem napolnjenim sekljalnikom lahko nasekljate do 40 čebul*, indikator baterije pa vam pove, kdaj ga je treba znova napolniti. Sekljajte, miksajte, pasirajte in stepajte s priloženim rezilom iz nerjavnega jekla ali dodatkom za stepanje. Dodatne informacije ... Obdelujte sadje, zelenjavo in zelišča, surovo meso, drobtine, jajca, smetano, oreščke in še več. Izbirate lahko med dvema hitrostma, s katerima nadzirate končno teksturo in skozi odprtino za vlivanje tekočin v pokrovu dodate vse tekoče sestavine. Zakaj si ne bi privoščili še ujemajočo se kolekcijo v svoji najljubši barvi? Serija akumulatorskih aparatov vsebuje sekljalnik, palični in ročni mešalnik, vsak na prodaj posebej. Priložen je priročni polnilnik, ki deluje z vsemi izdelki serije. *Velja za čebule teže 90–110 gramov. Zapri

Specifikacije


Splošne specifikacije

Ime modela 5KFCB519
Material glavnega dela Plastika

Tehnične specifikacije

Priključna moč (W) 24
Frekvenca (Hz) 50/60
Napetost (V) 220-240
Globina izdelka 168
Višina izdelka 264
Širina izdelka 140
Globina embaliranega izdelka 180
Višina embaliranega izdelka 346
Širina embaliranega izdelka 373
Neto masa (kg) 1.26
Bruto teža (kg) 1.56

Multipraktik

Dokumenti in registracija

Garancija

Garancija

Vsi mali gospodinjski aparati KitchenAid imajo garancijo za zaščito kupcev pred proizvodnimi napakami. Za nekatere izdelke ima lahko podjetje KitchenAid posebne pogoje.

Splošne pogoje zakonske in pogodbene garancije si lahko ogledate v pdf-dokumentu, ki ga lahko prenesete tukaj.

PRENOS GARANCIJE

Registrirajte svoj izdelek

Registrirajte svoj izdelek, da izboljšate izkušnjo z gospodinjskimi aparati KitchenAid: prejemali boste ekskluzivne ponudbe in promocije, nasvete in trike ter mnogo drugega.

Registrirajte zdaj

Pečat kakovosti

Kadar je priprava vaša strast, želite delati z najboljšimi pripomočki. Zato izdelujemo izdelke iz najbolj kakovostnih materialov, ki jim dodamo pametne funkcije in najnovejše inovacije.
 
Izdelke, ki jih lahko uporablja več generacij. To je pečat ustvarjalca.Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.