Piškotki


Naša spletna stran uporablja piškotke in druge tehnologije zasledovanja za najboljšo uporabniško izkušnjo pri obisku naše strani. Spodaj so dodatne informacije o piškotkih in njihovi uporabi. Za dodatne informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov v podjetju KitchenAid Europa Inc preberite naše obvestilo o varovanju zasebnosti.Piškotki – piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih lahko shranimo na vašem računalniku, da nam pomagajo identificirati vaš računalnik ob vašem naslednjem obisku oz. omogočajo nekatere funkcije na naših spletnih straneh. Piškotki so razvrščeni v naslednje kategorije:


Večina spletnih brskalnikov je nastavljena, da samodejno sprejmejo piškotke. Vendar lahko nastavitev spremenite, da blokirate pošiljanje piškotkov v vašo napravo oz. omogočite prejemanje samo nekaterih kategorij. Upoštevajte, da če so krmarjenje oz. funkcijski piškotki onemogočeni ali odstranjeni, je možno, da nekatere funkcije spletne strani ne bodo delovale, kot je predvideno. Za upravljanje in onemogočanje piškotkov upoštevajte navodila v spodnji razpredelnici.Spletni svetilniki – spletni svetilniki so majhne elektronske slikovne datoteke, ki se lahko nahajajo na naši spletni strani oz. so vključeni v e-poštno sporočilo in so običajno nevidni. Ko se spletni svetilniki (poznani tudi kot "prozorne datoteke GIF" ali "sledilne točke") uporabljajo, omogočajo pridobivanje informacij o obisku spletnih strani (enkratni ali ponavljajoči obiskovalci), o dolžinah obiskov posameznih spletnih strani, o izkoristku določenih spletnih oglasnih kampanj in o drugih podobnih podatkih glede uporabe spletnih strani. Ko se spletni svetilniki uporabljajo v e-poštnih sporočilih, omogočajo pridobivanje informacij o času odpiranja e-pošte, o morebitnem posredovanju in številu posredovanj e-pošte ter o povezavah, na katere so uporabniki kliknili v e-poštnem sporočilu. Na osnovi teh informacij lahko prilagodimo vsebino, izdelke, storitve in promocije, ki jih ponujamo, da bolje izpolnimo vaše zanimanje, ter vas opozorimo na izdelke, storitve in/ali posebne ponudbe podjetja KitchenAid, ki bi vas lahko zanimale.
Dnevniške datoteke – to so datoteke, ki snemajo spletne aktivnosti in zbirajo neosebne statistične podatke o vaših obiskih oz. uporabi naših spletnih strani. Dnevniške datoteke nam med drugim pomagajo zajemati: (i) naslov IP, to je enolični nabor številk, ki ga je vašemu računalniku dodelil vaš ponudnik internetnih storitev (ISP) (upoštevajte, da je odvisno od vašega ponudnika ISP lahko številka, ki je dodeljena vašemu računalniku, drugačna ob vsaki povezavi z Internetom); (ii) uporabljen tip brskalnika in operacijskega sistema ter (iii) druge informacije o vaši spletni seji, kot npr. naslov URL, s katerega ste prišli na našo spletno stran, ter datum in čas obiska naše spletne strani. Poleg uporabe informacij za boljše razumevanje uporabe naših spletnih strani lahko informacije, ki so zajete z dnevniškimi datotekami, kot npr. naslov IP ( skupaj z vašimi osebnimi podatki), uporabljamo za reševanje tehničnih težav, vzdrževanje spletne varnosti in po potrebi za prepoved oz. omejitev dostopa do naših spletnih storitev za določene uporabnike.Pridržujemo si pravico, da lahko kadarkoli spremenimo ali posodobimo obvestilo o varovanju zasebnosti in obvestilo o piškotkih. Vse spremembe, ki jih bomo izvedli v bodoče, bodo objavljene na tej strani. Redno preverjajte, če sta se obvestilo o varovanju zasebnosti in obvestilo o piškotkih posodobila ali spremenila. Na zgornjem robu te strani boste našli datum zadnje posodobitve.
Kliknite tukaj, če želite spremeniti nastavitve piškotkov.
Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.