Bistvo blagovne znamke

Podjetje KitchenAid že skoraj celo stoletje premišljeno razmišlja o živilih. Izdelki za njihovo obdelavo predstavljajo odlično mešanico profesionalnega delovanja, kakovosti Artisan in kultne izvedbe.

PREMIŠLJENO O ŽIVILIH

"Premišljeno o živilih" je povzetek načina življenja podjetja KitchenAid. Živila so energija za naše telo, vendar mislimo, da so mnogo več. Premišljeno razmišljanje o živilih zahteva več kot samo kuhanje. Gre za odkrivanje sveta z vsemi našimi čutili, ko nas spodbuja strast po okusni hrani. Gre za uživanje v deljenju in načinu izražanja našega sloga v kuhinji. To je izziv za inovativnost in razburjenje pri raziskovanju novih okusov in novih možnosti.

KitchenAid

Profesionalno delovanje

V podjetju KitchenAid smo se pri razvijanju izdelkov vedno zanesli na profesionalne nasvete, vpogled in predloge. Izdelki, ki niso edinstveni samo zaradi tega, temveč tudi zaradi njihove visoko kakovostne proizvodnje, bodo podžgali vašo kulinarično strast z dokazano učinkovitostjo. Ne glede na to, ali ste začetnik ali že postajate strokovnjak, je KitchenAid vaš idealen partner: vse naprave KitchenAid so bile navdihnjene ter načrtovane in razvite v sodelovanju s profesionalnimi kuharji. Rezultat tega dolgotrajnega sodelovanja je serija izdelkov, katerih tehnologija in materiali zagotavljajo odlične profesionalne rezultate. To pomeni visoko kakovostne, stilno oblikovane naprave in več možnosti za vaše menije in izvedbo kuhinje. Vsakdo, ki resnično pozna pomen premišljenega razmišljanja o živilih, lahko zahvaljujoč načinu izdelave izdelkov KitchenAid zdaj doseže profesionalne rezultate.

Kakovost Artisan

Vid in dotik sta prvi čutili, ki prideta do izraza pri izdelkih KitchenAid. Dejansko so vse naprave KitchenAid sinonimi za fino ročno delo, trpežnost, prefinjene materiale, zmogljivost in pikolovsko pozornost na podrobnosti. Nerjavno jeklo zagotavlja občutek trpežnosti in enkratne kakovosti za vaše oči in roke. Vsi ti elementi so skladno združeni s pikolovsko izvedbo podrobnosti in pazljivosti, tako v glavnih kot tudi v malih aparatih.

Kultna izvedba

Celotna serija malih gospodinjskih aparatov, glavnih aparatov in kuhinjskih pripomočkov KitchenAid je vedno izstopala zahvaljujoč njihovi brezčasni, izraziti in drzni izvedbi, ki dodaja karakter poljubni kuhinji in jemlje navdih pri kultni izvedbi stoječega mešalnika. Ne moremo zanikati, da so fino ročno delo, trpežnost, zmogljivost in natančna pozornost na podrobnosti bili in ostajajo osnova vseh namiznih in glavnih aparatov KitchenAid, ne glede na to, ali so prosto stoječi ali vgradni modeli.

Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.