5KHBBV53EER - 859711600510

Barve, ki so na voljo: 4, Empire red

Svoboda premikanja

Pripravite do 25 krožnikov juhe*

Akumulatorska baterija

4-točkovno rezilo iz nerjavnega jekla

Akumulatorski palični mešalnik: Kaj je v škatli?

Z akumulatorskim paličnim mešalnikom imate vse, kar potrebujete za mešanje, drobljenje in miksanje.
Izbrali ga boste vedno znova.Kaj je v škatli?

20,3-centimetrska mešalna palica

Mešalna palica ima ostro in vsestransko 4-točkovno rezilo iz nerjavnega jekla. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.

Snemljiv ščitnik za posodo

Snemljiv ščitnik za posodo za zaščito vaše posode. Lahko ga pritrdite ali snamete. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.

Vrč za mešanje s pokrovom (brez vsebnosti BPA-ja)

Vrč za mešanje s pokrovom je idealen za posamezna opravila mešanja, shranjevanje ali postrežbo. Primeren za pomivanje v pomivalnem stroju.

Polnilnik

Priročni polnilnik deluje z vsemi izdelki iz serije.

Nazaj
Naprej

Prednosti na hitro

 • Učinkovito mešanje kjer koli
 • Odklopite se in se predajte ustvarjalnosti
 • Ergonomsko in lahko
 • Optimalen čas delovanja in zmogljivost
 • Spremenljive hitrosti za nadzor in prilagodljivost
 • Z 2-letno omejeno garancijo


Akumulatorski palični mešalnik vas osvobaja

Predajte se ustvarjalnosti in miksajte juhe, mlečne napitke, omake in druge recepte,
ne da bi vas kar koli oviralo.Kompaktna zasnova za urejeno kuhinjo

Elegantna in lahka zasnova brez kabla omogoča preprosto uporabo z eno roko. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju, ker se zavedamo, da čiščenje ni zabavno.

Vsa moč, ki jo pričakujete

Akumulatorska litij-ionska baterija zagotavlja optimalen čas delovanja in zmogljivost, napolni pa se v 2 urah. Indikator baterije vas opozori, ko je čas za polnjenje.

Prihranite čas s hitrim polnjenjem

Se vam mudi? Brez skrbi, ni vam treba vedno čakati, da se napolni do konca. Z 20-minutnim polnjenjem lahko pripravite smuti iz treh vrst jagodičevja ali paradižnikovo juho z baziliko.(2)

Spremenljive hitrosti za nadzor

Stikalo za nadzor spremenljive hitrosti vam omogoča večjo prilagodljivost in nadzor nad receptom. Pripravite gladke in puhaste lahke napitke in jedi, od sladic do umešanih jajc.

Vrč brez vsebnosti BPA-ja

Opremljen je z vrčem za mešanje s pokrovom, ki je idealen za posamezna opravila mešanja, strežbo ali shranjevanje. 20,3-centimetrska mešalna palica je dovolj dolga, da z njo dosežete v globlje posode in vrče.

Celotna serija akumulatorskih aparatov

Prva serija akumulatorskih aparatov družbe KitchenAid vsebuje sekljalnik, palični in ročni mešalnik. Vsak je naprodaj posebej in izberete lahko ujemajočo se barvo.

Občutite svobodo z akumulatorskim paličnim mešalnikom

Sledite svoji domišljiji z akumulatorskim paličnim mešalnikom. Od humusa do božanskih palačink in krepkih juh ... pojdite tja, kamor vas zapeljejo drzne misli. Nič vas ne more ustaviti.

 • Učinkovit mešanje kjer koli
 • Lahko in ergonomsko
 • Spremenljive hitrosti za nadzor
 • Indikator baterije
 • Funkcija varnostnega stikala


Ustvarjajte ves dan, kakor želite

Zbudite se ob penastem ananasovem smutiju, uživajte v solati s pestom za kosilo, za večerjo pa si pripravite eksotično juho. Akumulatorski palični mešalnik olajša pripravo, ne glede na vaše ideje.
 
Če radi mešate v svojih posodah, ko kuhate, imate za zaščito vaše dragocene posode na voljo priročni ščitnik za posodo.Nadzorujte končni rezultat

Mešalnik lahko držite z eno roko in ga upravljate s stikalom za nadzor spremenljive hitrosti. Morda so vam všeč žametno gladki sadni pireji ali juhe s koščki mesa – odločitev je vaša.
 
Z akumulatorskim paličnim mešalnikom družbe KitchenAid boste dosegli želeno teksturo.Uživajte v ustvarjalnosti brez kabla

Ko se enkrat odločite za akumulatorski aparat, ni pred vami nobenih ovir več. Eksperimentirajte z recepti, mešajte v posodah in se prosto premikajte po kuhinji.
 
Je ergonomsko zasnovan za uporabo z eno roko, varnostno stikalo pa ščiti pred nenamernimi premiki sprožilca.Elegantna in sodobna zasnova

Akumulatorski palični mešalnik svežega videza z elegantnimi linijami in drznimi barvami združuje več kot 100 let inženirskega znanja družbe KitchenAid.
 
Privoščite si ujemajočo se kolekcijo v svoji najljubši barvi. Serija akumulatorskih aparatov vsebuje tudi sekljalnik in ročni mešalnik, vsak na prodaj posebej.AKUMULATORSKI PALIČNI MEŠALNIK 5KHBBV53

Z akumulatorskim paličnim mešalnikom družbe KitchenAid pojdite tja, kamor vas zapeljejo drzne zamisli. Zagotavlja vam popolno moč in to povsem brez kabla. Akumulatorski palični mešalnik, zasnovan z zmogljivo akumulatorsko litij-ionsko baterijo, zagotavlja optimalen čas delovanja in zmogljivost. S povsem napolnjenim sekljalnikom lahko pripravite do 25 krožnikov juhe*, indikator baterije pa vam pove, kdaj ga je treba znova napolniti. Izberite lahek in ergonomski palični mešalnik, ki je zasnovan za uporabo z eno roko. Dodatne informacije ... Stikalo za nadzor spremenljive hitrosti vam omogoča nadzor nad ustvarjanjem, varnostno stikalo pa ščiti pred nenamernimi premiki sprožilca. Z ujemajočo se kolekcijo nadgradite svojo kuhinjo. Serija akumulatorskih aparatov vsebuje sekljalnik, palični in ročni mešalnik, vsak na prodaj posebej. Priložen je priročni polnilnik, ki deluje z vsemi izdelki serije. *354 ml paradižnikove juhe z baziliko, 7 porcij. **Ta izdelek ni zasnovan za zunanjo uporabo. Zapri

Specifikacije


Splošne specifikacije

Ime modela 5KHBBV53

Tehnične specifikacije

Priključna moč (W) 16
Frekvenca (Hz) 50/60
Napetost (V) 220-240
Hitrost rezil v vrt./min (najmanj - največ) 100-2300
Material glavnega dela Plastika
Material rezila Da
Tip baterijske celice Litij-ionska
Vključen polnilnik Da
Izhodna napetost polnilnika 220-240
Optični indikator polnjenja Da
Dolžina električnega napajalnega kabla (cm) 153
Višina izdelka 430
Širina izdelka (mm) 63
Globina izdelka (mm) 63
Višina embaliranega izdelka 342
Širina embaliranega izdelka (mm) 115
Globina embaliranega izdelka 115
Bruto teža (kg) 1.3
Neto masa (kg) 1.1

Palični mešalnik

Dokumenti in registracija

Garancija

Garancija

Vsi mali gospodinjski aparati KitchenAid imajo garancijo za zaščito kupcev pred proizvodnimi napakami. Za nekatere izdelke ima lahko podjetje KitchenAid posebne pogoje.

Splošne pogoje zakonske in pogodbene garancije si lahko ogledate v pdf-dokumentu, ki ga lahko prenesete tukaj.

PRENOS GARANCIJE

Registrirajte svoj izdelek

Registrirajte svoj izdelek, da izboljšate izkušnjo z gospodinjskimi aparati KitchenAid: prejemali boste ekskluzivne ponudbe in promocije, nasvete in trike ter mnogo drugega.

Registrirajte zdaj

Pečat kakovosti

Kadar je priprava vaša strast, želite delati z najboljšimi pripomočki. Zato izdelujemo izdelke iz najbolj kakovostnih materialov, ki jim dodamo pametne funkcije in najnovejše inovacije.
 
Izdelke, ki jih lahko uporablja več generacij. To je pečat ustvarjalca.Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.