KITCHENAID ARTISAN DESIGN 4,7-LITRSKI KUHINJSKI ROBOT Z NAGIBNO GLAVO BLOSSOM 5KSM180LE

Kaj je v škatli?

Vse, kar potrebujete za mešanje, gnetenje in stepanje okusnih sladkih in nesladkih stvaritev.
S kuhinjskim robotom v barvi Blossom boste še povečali svojo ustvarjalnost.Kaj je v škatli?

Nazaj
Naprej

Naj vaša ustvarjalnost zacveti s kuhinjskim robotom v barvi Blossom

4,7-litrski robot iz oblikovalske serije v barvi Blossom – Artisan ima vse. Nežna zelena barva timijana s čudovitim botaničnim pridihom, skleda iz kovanega bakra z notranjostjo, ki je varna za živila, ter robustni dodatki iz nerjavnega jekla za stepanje, rezanje masla, mešanje, gnetenje ali piriranje. Razvijajte svoje veščine in uživajte v vsakem trenutku.Naša oblikovalska serija poskrbi za drugačnost

Želite nekaj posebnega? KitchenAid kuhinjski roboti iz oblikovalske serije brišejo mejo med gospodinjskimi aparati in umetnostjo z edinstvenimi barvami, zaključnim slojem, teksturami in materiali ter vam nudijo neomejen potencial za izražanje lastne ustvarjalnosti.
Po navdihu aromatičnih zelišč in užitnega cvetja ima ta kuhinjski robot v bujni timijanovo zeleni barvi Blossom edinstven dekorativni pašček, pokrov priključka in osupljivo skledo iz bakra. Skleda bo sčasoma na naraven način potemnela ter razvila edinstveno patino, kar bo odražalo vašo ustvarjalno rast. Uživate lahko v njenem starinskem videzu ali pa jo s poliranjem ohranjate sijočo – vedoč, da ima notranjost iz nerjavnega jekla, ki omogoča preprosto čiščenje in je varna za živila. Dopolnite videz svoje kuhinje in pustite, da vas vsak dan znova navdihne.Planetno gibanje za izjemno mešanje

KitchenAid kuhinjski robot je prvi kuhinjski robot za gospodinjsko uporabo s planetnim gibanjem. To pomeni, da se gred robota vrti v eno smer, medtem ko se nastavek obrača v drugo, kar zagotavlja hitro in temeljito mešanje. Stepalnik se v spirali dotakne vsaj 59 točk po skledi, zato se vse, kar stresete vanjo, premeša do popolnosti.
Od mešanja testa za pecivo do stepanja smetane in celo gnetenja testa za testenine – izberite želeni dodatek in hitrost. Slednja vam je na voljo v stopnjah od 1 za nežno mešanje do 6 za običajno stepanje in umešavanje ter 10 za hitro stepanje. Smetano lahko dejansko stepete v manj kot 60 sekundah(1). Enostavno!Stepalnik za testo in drugi pripomočki iz nerjavnega jekla

Ta priljubljeni kuhinjski robot z nagibno glavo je opremljen s posebnim stepalnikom iz nerjavnega jekla, ki je popoln za pripravo slastnega peciva. Njegove vodoravne prečke lahko razrežejo maslo, ki ste ga pravkar vzeli iz hladilnika, zato bo vaše testo drobljivo.
Lahko ga tudi zamenjate z drugimi pripomočki iz nerjavnega jekla in pripravite vse, kar si zaželite. Metlica je namenjena vmešavanju zraka, kavelj za testo gnetenju, običajen ploski stepalnik pa mešanju in strganju gostejših sestavin, kot so tortni biskvit, pire krompir ali kuhan piščanec, v natrgano zmes.Torej ... Koliko lahko pripravite?

V skledi iz bakra, ki je del vašega 4,7-litrskega kuhinjskega robota z nagibno glavo iz oblikovalske serije, lahko pripravite majhne in velike količine hrane za več oseb, pri serijskem kuhanju pa celo dodatne količine.
Ta kuhinjski robot srednje velikosti lahko v eni seriji zgnete do 2 kg testa, stepe 1 l smetane ali zmeša 108 piškotov(3). Zelo priročno, kadar preživljate čas z družino v kuhinji ali gostite prijatelje. Navsezadnje ni piškotov nikoli preveč.Naravna lepota, ki traja in traja

Moč in lepota se odlično dopolnjujeta v tem izvrstnem KitchenAid kuhinjskem robotu. Kot vsi naši kuhinjski roboti je izdelan iz trpežnih materialov in temelji na več kot 100 letih inženirskega znanja. Njegovo ohišje je izdelano iz lite kovine, zato je trden in robusten. Tudi gumbi so kovinski.
Občutite lahko, da je dovolj robusten in stabilen celo za goste zmesi. Da boste lahko brez skrbi, vam nudimo 5-letno garancijo.Uporabljajte dodatne nastavke in blestite z ustvarjalnostjo

Pripravite lahko katero koli jed, o kateri ste kdaj brali ali sanjali, od falaflov in marmelad iz citrusov do lastnih različic zelenjavnih rezancev. Preprosto priključite dodatne nastavke v večnamenski priključek na sprednji strani kuhinjskega robota in že ste pripravljeni.
Izbirate lahko med celo vrsto vsestranskih nastavkov, s katerimi lahko pripravite vse od svežih testenin do na kocke narezanih solat, burgerjev, klobas, marmelad in sorbetov. Nastavki za priključitev na priključek za nastavke so združljivi z vsemi modeli kuhinjskih robotov, izdelanimi od leta 1919 naprej. Vprašanje je eno samo: Kje boste začeli?KITCHENAID ARTISAN DESIGN 4,7-LITRSKI KUHINJSKI ROBOT Z NAGIBNO GLAVO BLOSSOM 5KSM180LE

Oblikovalska serija KitchenAid briše mejo med gospodinjskimi aparati in umetnostjo z edinstveno barvo, zaključnim slojem in materialom Odkrijte kuhinjskega robota Blossom v nežni zeleni barvi timijana z žametno satenastim zaključnim slojem ter skledo iz kovanega bakra z značaje.

Specifikacije


Splošne specifikacije

Ime modela 5KSM180LE

Tehnične specifikacije

MOČ MOTORJA 300
MOTOR AC (izmenični tok)
Prisotna zapora kapljanja 0,2
NAPETOST 220-240
Tip namestitve 50/60
Število skodelic kave espresso/kapučina 300
Digitalni indikator odštevanja 1
Material glavnega dela Tlačno lita
Prisoten indikator za odstranjevanje vodnega kamna 106
Podroben opis izdelka 360
ŠIRINA 240
EAN koda 370
Slika meritev 413
ŠIRINA PAKETA 406
Družina izdelkov 273
Vrsta vrča/karafe Stainless steel
NETO TEŽA 11.97
BRUTO TEŽA 12.75
TESTA ZA KRUH 2
KROMPIRJA 1.5
ENOTE ZA PIŠKOTE 108
Plug type Evro

Dodatki

Dodatna fotografija yes

Stoječi mešalnik

Dokumenti in registracija

Garancija

Garancija

Vsi mali gospodinjski aparati KitchenAid imajo garancijo za zaščito kupcev pred proizvodnimi napakami. Za nekatere izdelke ima lahko podjetje KitchenAid posebne pogoje.

Splošne pogoje zakonske in pogodbene garancije si lahko ogledate v pdf-dokumentu, ki ga lahko prenesete tukaj.

PRENOS GARANCIJE

Registrirajte svoj izdelek

Registrirajte svoj izdelek, da izboljšate izkušnjo z gospodinjskimi aparati KitchenAid: prejemali boste ekskluzivne ponudbe in promocije, nasvete in trike ter mnogo drugega.

Registrirajte zdaj

Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.