5KHMB732EDG - 859711629940

Barve, ki so na voljo: 4, Charcoal grey

Akumulatorski ročni mešalnik: Kaj je v škatli?

Akumulatorski ročni mešalnik je opremljen z metlicama, primernima za pomivanje v pomivalnem stroju. Kompakten in enostaven za
uporabo vedno znova.Kaj je v škatli?

Turbo metlici iz nerjavnega jekla

Zasnovano za hitro in temeljito mešanje sestavin. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.

Polnilnik

Priročni polnilnik deluje z vsemi izdelki iz serije.

Nazaj
Naprej

Prednosti na hitro

 • Učinkovito mešanje kjer koli
 • Odklopite se in se predajte ustvarjalnosti
 • Funkcija mehkega zagona preprečuje škropljenje
 • Izbirate lahko med 7 hitrostmi
 • Samostoječe za manj nereda
 • Z 2-letno omejeno garancijo


Akumulatorski ročni mešalnik vas osvobaja

Predajte se ustvarjalnosti in mešajte testo za torte, beljakovo peno ali mase, ne da bi vas kar koli oviralo.Pripravite do 200 piškotov

S povsem napolnjenim akumulatorskim ročnim mešalnikom lahko pripravite do 200 piškotov. Samostoječa zasnova dvigne metlice, ko aparat postavite na pult, in tako poskrbi za manj nereda.

Vsa moč, ki jo pričakujete

Akumulatorska litij-ionska baterija zagotavlja optimalen čas delovanja in zmogljivost, napolni pa se v 2 urah. Indikator baterije vas opozori, ko je čas za polnjenje.

Hitro polnjenje prihrani čas

Ne morete čakati? Nič hudega. Ni vam treba vedno čakati, da se napolni do konca. S hitrim 10-minutnim polnjenjem lahko pripravite testo za eno torto.(1)

Funkcija mehkega zagona

Ko smo snovali akumulatorski ročni mešalnik, smo mislili na vse. Funkcija mehkega zagona preprečuje škropljenje sestavin zaradi začetne visoke hitrosti. Tako lahko hitro zmešate okusne mase.

Od počasnega mešanja do hitrega stepanja

Zmešajte, zmiksajte in stepite vsak recept – vse od najljubših starih receptov do najnovejših modnih receptov. Izberite eno do 7 hitrosti: počasno mešanje za sestavine v kosih, srednjo hitrost za umešavanje masla in sladkorja ali visoke hitrosti za stepanje beljakov.

Celotna serija akumulatorskih aparatov

Nova serija akumulatorskih aparatov KitchenAid vsebuje sekljalnik, palični in ročni mešalnik. Vsak je naprodaj posebej in izberete lahko ujemajočo se barvo.

Občutite svobodo z akumulatorskim ročnim mešalnikom

Prepustite se pripravi z akumulatorskim ročnim mešalnikom, ki je vedno pripravljen na uporabo. Uživajte v moči in nadzoru ter pojdite tja, kamor vas zapeljejo drzne misli. Nič vas ne more ustaviti.

 • Učinkovito mešanje kjer koli
 • Nadzorujte rezultate s 7 hitrostmi
 • Samostoječa zasnova
 • Funkcija mehkega zagona
 • Indikator baterije


Malo stepene smetane

Enostavno zmešajte najrahlejšo smetano za slaščice, kolačke ali vroče penaste napitke z akumulatorskim ročnim mešalnikom. Ne pozabite, da se količina smetane za stepanje poveča za dvakrat, ko jo stepete, za najboljše rezultate pa uporabite hladne sestavine.Pripravite piškote s turbo metlicama

Z metlicama iz nerjavnega jekla, ki sta zasnovani za temeljito mešanje vseh sestavin, bo priprava hitra. V hipu pripravite hrustljave piškote z mehko sredico, ki so videti, kot da jih je pripravil profesionalec.
 
Ko končate, pritisnite gumb za izmet metlic in ju dajte v pomivalni stroj.Ustvarjajte brez kabla

Ko se enkrat odločite za akumulatorski aparat, ni pred vami nobenih ovir več. Akumulatorski ročni mešalnik je idealen za vse slaščičarje, saj je lažji in bolj prilagodljiv kot kuhinjski robot.
 
Uporabite ga za mešanje in stepanje, kadar koli in kakor koli želite.Izjemno privlačna sodobna zasnova

Akumulatorski ročni mešalnik modernega videza z drznimi barvami in čistimi linijami združuje več kot 100 let inženirskega znanja družbe KitchenAid.
 
Zakaj si ne bi privoščili še ujemajočo se kolekcijo v svoji najljubši barvi? Serija akumulatorskih aparatov vsebuje tudi sekljalnik in palični mešalnik, vsak na prodaj posebej.AKUMULATORSKI ROČNI MEŠALNIK 5KHMB732

Z akumulatorskim ročnim mešalnikom družbe KitchenAid pojdite tja, kamor vas zapeljejo drzne zamisli. Zagotavlja vam popolno moč in to povsem brez kabla. Nov akumulatorski ročni mešalnik, zasnovan z zmogljivo akumulatorsko litij-ionsko baterijo, zagotavlja optimalen čas delovanja in zmogljivost. S povsem napolnjenim sekljalnikom lahko pripravite do 200 piškotov*, indikator baterije pa vam pove, kdaj ga je treba znova napolniti. S 7 hitrostmi lahko s popolno hitrostjo miksate, mešate in stepate sestavine za svoje najljubše recepte. Dodatne informacije ... Funkcija mehkega zagona pomeni manj pljuskanja sestavin, samostojna zasnova pa dvigne metlice z delovnega prostora in tako poskrbi za manj nereda. Zakaj si ne bi privoščili še ujemajočo se kolekcijo v svoji najljubši barvi? Serija akumulatorskih aparatov vsebuje sekljalnik, palični in ročni mešalnik, vsak na prodaj posebej. Priložen je priročni polnilnik, ki deluje z vsemi izdelki serije. *Velja za 4 serije hrustljavih piškotov s koščki čokolade. **Ta izdelek ni zasnovan za zunanjo uporabo. Zapri

Specifikacije


Splošne specifikacije

Ime modela 5KHMB732

Tehnične specifikacije

Priključna moč (W) 16
Frekvenca (Hz) 50/60
Napetost (V) 220-240
Hitrost rezil v vrt./min (najmanj - največ) 100-2300
Material glavnega dela Plastika
Tip baterijske celice Litij-ionska
Vključen polnilnik Da
Izhodna napetost polnilnika 220-240
Optični indikator polnjenja Da
Dolžina električnega napajalnega kabla (cm) 153
Višina izdelka 297
Širina izdelka (mm) 90
Globina izdelka (mm) 192
Višina embaliranega izdelka 265
Širina embaliranega izdelka (mm) 193
Globina embaliranega izdelka 128
Bruto teža (kg) 1.3
Neto masa (kg) 0.95

Ročni mešalnik

Dokumenti in registracija

Garancija

Garancija

Vsi mali gospodinjski aparati KitchenAid imajo garancijo za zaščito kupcev pred proizvodnimi napakami. Za nekatere izdelke ima lahko podjetje KitchenAid posebne pogoje.

Splošne pogoje zakonske in pogodbene garancije si lahko ogledate v pdf-dokumentu, ki ga lahko prenesete tukaj.

PRENOS GARANCIJE

Registrirajte svoj izdelek

Registrirajte svoj izdelek, da izboljšate izkušnjo z gospodinjskimi aparati KitchenAid: prejemali boste ekskluzivne ponudbe in promocije, nasvete in trike ter mnogo drugega.

Registrirajte zdaj

Pečat kakovosti

Kadar je priprava vaša strast, želite delati z najboljšimi pripomočki. Zato izdelujemo izdelke iz najbolj kakovostnih materialov, ki jim dodamo pametne funkcije in najnovejše inovacije.
 
Izdelke, ki jih lahko uporablja več generacij. To je pečat ustvarjalca.Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.