5KHBV53EOB - 859711625980

Barve, ki so na voljo: 2, Onyx black

4-točkovno rezilo iz nerjavnega jekla.

Izraža vašo ustvarjalnost

Enoročna uporaba

 Spremenljiva hitrost za nadzor

Palični mešalnik: kaj je v škatli?

Ta lahek in vsestranski palični mešalnik je opremljen s standardnimi dodatki, da bo vaše ustvarjanje lažje.¿Qué contiene la caja?

Snemljiva mešalna palica

20,3-centimetrska palica z zaklepom na zasuk ima 4-točkovno rezilo iz nerjavnega jekla, ki omogoča enostavno miksanje, mešanje, piriranje, trenje, penjenje, stepanje in sekljanje sestavin. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju (samo v zgornji košari).

Snemljiv ščitnik za posodo

Med uporabo paličnega mešalnika varuje posodo pred poškodbami. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju (samo v zgornji košari).

700-mililitrski vrč brez vsebnosti BPA-ja

Zaradi merilnega vrča s pokrovom potrebujete manj merilnih posod. Svoje stvaritve priročno pripravljajte, strezite in shranjujte v eni posodi. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju (samo v zgornji košari).

Nazaj
Naprej

Prednosti tega lahkega paličnega mešalnika

  • Kompakten palični mešalnik s kablom
  • Lahka zasnova
  • 700-mililitrski kozarec za miksanje s pokrovom
  • Zmogljivo rezilo iz nerjavnega jekla
  • Ščitnik za posodo
  • Nadzor spremenljive hitrosti
  • 2-letna garancija, da ste lahko brez skrbi


Osnovni palični mešalnik za izražanje vaše ustvarjalnosti

Hitro pripravljajte prelive, omake, smutije in še več s pripomočkom, ki je prilagodljiv in enostaven za upravljanje.Poenostavi opravila

Ta palični mešalnik je lahek, zato bo hitro postal vaš priljubljeni pripomoček. Je enostaven za uporabo in dovolj zmogljiv, da boste naglo dokončali vsako opravilo.

Imejte nadzor nad teksturo

Spremenljiva hitrost vam omogoča večjo prilagodljivost in nadzor nad recepti. Od miksanja do stepanja, vsa opravila lahko prilagajate s stiskom gumba.

Izpopolnite recepte

4-točkovno rezilo iz nerjavnega jekla zagotavlja, da se sestavine učinkovito spremenijo v popolne pireje, puhasto beljakovo peno ali juhe s koščki. Vi odločate.

Imate idejo za nov recept? Uporabite palični mešalnik

Bodisi da želite pripraviti pomako iz mete in graha, cvetačni pire ali serijo otroških kašic, vse to lahko naredite s paličnim mešalnikom.Zaščitite posodo

Bodisi da miksate juho v kozici ali stepate mlečni napitek v vrču, z 20,3-centimetrsko mešalno palico boste zlahka dosegli vse sestavine. Uporabite lahko ščitnik za posodo, da se izognete praskam na opremi, in ga nato enostavno položite v pomivalni stroj.Priročen kozarec za miksanje

Imate radi urejeno? Pomivanja je manj, saj lahko za merjenje, mešanje, postrežbo in celo shranjevanje uporabite isti kozarec za miksanje s pokrovom. Ko končate, ga enostavno položite v zgornjo košaro pomivalnega stroja.PALIČNI MEŠALNIK CLASSIC 5KHBV53

Palični mešalnik Classic je osnovni kuhinjski pripomoček. Miksanje, mešanje, trenje, penjenje ali piriranje, vse z dotikom gumba. Občutite, da je nadzor v vaših rokah, ko pripravljate raznovrstne okusne jedi in napitke – od mlečnih napitkov, juh in smutijev do humusa, omak in otroških kašic. Ta zmogljiv in lahek pripomoček ima stikalo za preprosto uporabo z eno roko. Opremljen je tudi s 700-mililitrskim vrčem za mešanje s pokrovom (brez vsebnosti BPA-ja), v katerem lahko hrano merite, pripravljate, strežete in shranjujete. Dodatne informacije ... Snemljiva mešalna palica je dovolj dolga, da z njo dosežete v globljo posodo, opremljena pa je tudi s ščitnikom za posodo, ki ga lahko pritrdite, da se izognete praskam na posodi. Izberite palični mešalnik klasične barve in bodite brez skrbi z 2-letno garancijo. Zapri

Specifikacije


Splošne specifikacije

Ime modela 5KHBV53

Tehnične specifikacije

Priključna moč (W) 180
Frekvenca (Hz) 50/60
Napetost (V) 220-240
Hitrost rezil v vrt./min (najmanj - največ) 9000-18000
Material glavnega dela Plastika
Material rezila Da
Optični indikator polnjenja Da
Dolžina električnega napajalnega kabla (cm) 153
Višina izdelka 414
Širina izdelka (mm) 905
Globina izdelka (mm) 635
Višina embaliranega izdelka 327
Širina embaliranega izdelka (mm) 125
Globina embaliranega izdelka 125
Bruto teža (kg) 1.53
Neto masa (kg) 0.935

Palični mešalnik

Dokumenti in registracija

Garancija

Garancija

Vsi mali gospodinjski aparati KitchenAid imajo garancijo za zaščito kupcev pred proizvodnimi napakami. Za nekatere izdelke ima lahko podjetje KitchenAid posebne pogoje.

Splošne pogoje zakonske in pogodbene garancije si lahko ogledate v pdf-dokumentu, ki ga lahko prenesete tukaj.

PRENOS GARANCIJE

Registrirajte svoj izdelek

Registrirajte svoj izdelek, da izboljšate izkušnjo z gospodinjskimi aparati KitchenAid: prejemali boste ekskluzivne ponudbe in promocije, nasvete in trike ter mnogo drugega.

Registrirajte zdaj

Pečat kakovosti

Kadar je priprava vaša strast, želite delati z najboljšimi pripomočki. Zato izdelujemo izdelke iz najbolj kakovostnih materialov, ki jim dodamo pametne funkcije in najnovejše inovacije.
 
Izdelke, ki jih lahko uporablja več generacij. To je pečat ustvarjalca.Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.