DODATNI 500-MILILITRSKI KOZAREC S SKLOPOM REZIL ZA MEŠALNIK ARTISAN K400 5KSB2030PJB

5KSB2030PJB - 859711590830

Guarantee_2Y

500-mililitrski dvonamenski kozarec, brez vsebnosti BPA-ja

Združljivo samo s 5KSB4026 & 5KSB1325

Zmiksajte smuti in ga vzemite s seboj v posodi za na pot

Primerna za uporabo v pomivalnem stroju

Miksajte čudovite stvaritve in jih vzemite s seboj

V tem kozarcu s pokrovom za enostavno pitje lahko pripravljate zmesi in jih nato vzamete s seboj. Vključuje dodatni komplet za mešalnik K400 Artisan.

Pokrov za enostavno pitje

Snemite pokrov, da popijete požirek pripravljene zmesi, naj bo to zdrav smuti, živahen sok iz špinače in ananasa ali morda penasta bela kava.

Dodatni komplet za K400

Dodatni komplet kozarca z asimetričnimi rezili vam omogoča, da miksate neposredno v posodo. Namestite ga na glavno enoto mešalnika K400, ko končate, pa ga preprosto pokrijte s pokrovom.

Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju

Tako kot druge dodatke za mešalnik K400 Artisan lahko tudi tega pomivate v pomivalnem stroju. Pripravite nekaj slastnega in ne skrbite glede čiščenja.

Več kot mešalnik za mlečne napitke

Z mešalnikom K400 Artisan lahko pripravljate nadvse kremaste in penaste napitke. Na voljo je celo prednastavljen program za smutije, ki poskrbi za vaše doma pripravljene smutije.

Lahko pa še več eksperimentirate. Trše sestavine so dobre za vaše zdravje ter polne vlaknin, beljakovin, dobrih maščob in drugih hranilnih snovi.

Zato se lotite novih ustvarjalnih receptov za omake, juhe in pomake, polne oreščkov, semen, vlaknastega sadja in listnate zelenjave. Učinkovito miksanje zagotavlja konsistentne rezultate.Popestrite smutije

Poživite doma pripravljene obroke, pijače in prigrizke z nepričakovanimi sestavinami.

Če vedno pripravljate čokoladni smuti, ga popestrite z zamrznjenimi acai jagodami, arašidovim maslom ali čilijevimi kosmiči. Če vam je všeč mešanica iz super zelenih živil, zakaj ne bi dodali zelenega čaja? Ko pripravljate kozarec pomarančnega soka, dodajte špinačo ali peso.

Z mešalnikom K400 Artisan lahko tudi iz najzahtevnejših sestavin pripravite okusno gladko teksturo finega in uravnoteženega okusa.Dodatki
se prilagajajo
vašemu življenju

Mešalnik K400 Artisan opremite z izbirnimi dodatki po svojih željah ter pripravljajte različne količine zmesi, jih shranjujte in vzemite s seboj na pot.

PREBRSKAJTE DODATKE ›

DODATNI 500-MILILITRSKI KOZAREC S SKLOPOM REZIL ZA MEŠALNIK ARTISAN K400 5KSB2030PJB

Bi želeli biti neustavljivi? Spoznajte naš 500-mililitrski kozarec za mešalnik Artisan K400, ki je namenjen za eno porcijo za na pot. Dodatni komplet vam omogoča, da čudovite zmesi zmiksate kar v posodi, ki jo nato samo zaprete s pokrovom in že jo lahko spravite v torbo za na pot. Kozarec je izdelan iz plastike, ki ne vsebuje BPA-ja. Kot steklenica za ponovno uporabo je kozarec primerne velikosti in oblike s pokrovom za enostavno pitje. Ni primeren za miksanje vročih tekočin, popoln pa je za smutije, sokove, napitke in tudi osvežujoč gaspačo. Dodatne informacije ... Za mešalnik K400 Artisan so voljo tudi različni drugi izbirni dodatki, ki jih KitchenAid prodaja posebej. Napolnite svoje življenje z doma pripravljenimi jedmi in napitki, ki jih lahko shranite ter uživate kjer koli in kadar koli. Izberite 200-mililitrska vrča za majhne količine, 1-litrski ožemalnik citrusov, 1,6-litrski vrč za mešanje večjih količin ali priročno potiskalo brez BPA-ja za pripravo gostejših namazov in pomak. Zapri

Oprema mešalnika

Iščete navdih za pripravo slastne jedi?

OGLEJTE SI VSE RECEPTE

Okusite popolnost z mešalnikom K400 Artisan

ODKRIJTE GA

Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.