DODATNI 1-LITRSKI OŽEMALNIK CITRUSOV ZA MEŠALNIK K400 ARTISAN 5KSB1CPA

5KSB1CPA - 859711585860

Guarantee_2Y

1-litrski ožemalnik citrusov, brez vsebnosti BPA-ja

Združljivo samo s 5KSB4026 & 5KSB1325

Primerna za uporabo v pomivalnem stroju

Sokovnik za citruse za mešalnik K400 Artisan

S tem izbirnim dodatkom se vaš mešalnik čarobno spremeni v 1-litrski sokovnik za citruse. Uživajte v pripravi limoninega, limetinega, grenivkinega ali pomarančnega soka.

Vse priloženo

Če imate radi sok, je ta popolno opremljen sokovnik za citruse, ki ne vsebuje BPA-ja, idealen za vas. Vključuje cedilo, ožemalni element in posodo za sok z dulcem za nalivanjem.

Od limet do grenivk

Prebudite svoje brbončice in poživite recepte z 1-litrskim ožemalnikom citrusov. Spremeni citrus v sok in odstrani kašo. Kot profesionalec.

Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju

Tako kot druge dodatke za mešalnik K400 Artisan lahko tudi sokovnik za citruse pomivate v pomivalnem stroju. Uživajte v svežih okusih brez ročnega pomivanja.

Zakaj je sok iz citrusov koristen za vas?

Ne le, da prebudi brbončice in osveži, je tudi zelo hranljiv.

Pomarančni, limonin, limetin in grenivkin sok vsebuje vitamine, minerale in topljive vlaknine – ter je odličnega okusa.

Mešalnik KitchenAid K400 Artisan lahko s tem priročnim ožemalnikom citrusov v hipu postane ožemalnik za limone ali sokovnik za pomaranče.

Zakaj ne bi postal del vaše jutranje rutine ali sproščujočih koncev tedna?Barvita prehrana za življenje

Barvit krožnik je dober način zagotavljanja uravnotežene prehrane. Zeleni kiviji, rdeče grenivke, rumen krompir, vijolični jajčevci ... Barve pomenijo raznolikost.

Poleg sočenja s tem dodatnim sokovnikom za citruse lahko tudi z mešalnikom K400 Artisan miksate okusne zmesi.

S svojo zmogljivostjo zagotavlja popolne okuse in gladkost. V vrč lahko dodate sadje, semena, zelenjavo in celo led.Dodatki
se prilagajajo
vašemu življenju

Mešalnik K400 Artisan opremite z izbirnimi dodatki po svojih željah ter pripravljajte različne količine zmesi, jih shranjujte in vzemite s seboj na pot.

PREBRSKAJTE DODATKE ›

DODATNI 1-LITRSKI OŽEMALNIK CITRUSOV ZA MEŠALNIK K400 ARTISAN 5KSB1CPA

Ožemalnik citrusov prinaša koristi za vaše zdravje in predstavlja odličen pripomoček za zdrav življenjski slog. Spremenite mešalnik K400 Artisan v sokovnik s tem 1-litrskim dodatkom. Vključuje posodo za sok z ročajem in dulcem za nalivanje, cedilo ter ožemalni element. Olajša samodejno pripravo soka iz svežih limet, pomaranč, grenivk in drugih citrusov. Sok lahko spijete ali pa ga dodate v svoje stvaritve, kot so limetina pita, limonina in česnova marinada ali korenčkova juha z rdečo grenivko. Dodatne informacije ... Uživajte v tem živahnem okusu. Ko končate, dele sokovnika enostavno zložite v pomivalni stroj. Za mešalnik K400 so voljo tudi različni drugi izbirni dodatki, ki jih KitchenAid prodaja posebej. Glede na svoj življenjski slog lahko pripravljate in shranjujete mešanice različnih velikosti ter jih vzamete v službo, v fitnes ali na izlet. Izberite 500-militrski kozarec (priročen za smutije in sokove za na pot), 200-mililitrska vrča za majhne količine in potiskalo za goste zmesi. Zapri

Oprema mešalnika

Iščete navdih za pripravo slastne jedi?

OGLEJTE SI VSE RECEPTE

Okusite popolnost z mešalnikom K400 Artisan

ODKRIJTE GA

Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.