500-MILILITRSKI KOZAREC 5KSB2032PJA

KSB2032PJA - 859711590850

Guarantee_2Y

BPA-ja

Zmiksajte smuti in ga vzemite s seboj v posodi za na pot

Primerna za uporabo v pomivalnem stroju

Uživajte v dinamičnem življenju z zmesmi za na pot

V tem kozarcu s pokrovom za enostavno pitje lahko shranite okusne zmesi, pripravljene z mešalnikom K400 Artisan.

Pokrov za enostavno pitje

Snemite pokrov, da popijete požirek pripravljene zmesi, naj bo to zdrav smuti, živahen sok iz špinače in ananasa ali morda penasta bela kava.

Vzemite s seboj

To plastenko za na pot spravite v torbo, in že ste pripravljeni za živahen, sijajen dan. Smuti iz jagod in banane ali gaspačo s kumaro in meto? Dober tek!

Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju

Tako kot vse druge dodatke za mešalnik K400 Artisan lahko tudi tega enostavno pomivate v pomivalnem stroju. Uživajte v miksanju in ne skrbite glede čiščenja.

Zdrava hrana na poti

Vsi poznamo koristi sveže domače hrane in napitkov, vendar je včasih težko najti čas za pripravo. Zato smo za vas izdelali dodatni 500-mililitrski kozarec za mešalnik KitchenAid K400 Artisan.

S posebnim prednastavljenim programom za smutije, ki ga nudi mešalnik, lahko pripravljate domiselne smutije, polne vlaknin, vitaminov, mineralov in beljakovin.

Te nato enostavno spravite v torbo in vzamete s seboj. Kaj pravite na barvit kremast mangojev smuti ali smuti iz ohrovta in banane? Pripravljen, da popijete požirek, ko potrebujete energijo. Nebeško.Energija superživil iz vašega mešalnika

Se sprašujete, kako zmes spremeniti v čisto energijo? Tu je odgovor.
Poleg različnih zahtevnih sestavin, kot so špinača, ohrovt, mandlji in pistacije, dodajte tudi pest superživil, kot so:

• čijina semena • lanena semena • zamrznjene acai jagode
• semena konoplje • posušene goji jagode • kakav v koščkih

Z mešalnikom K400 Artisan lahko vmešate katero koli od teh hranljivih sestavin ter dosežete popolnoma gladko in enakomerno zmiksano zmes.Dodatki
se prilagajajo
vašemu življenju

Mešalnik K400 Artisan opremite z izbirnimi dodatki po svojih željah ter pripravljajte različne količine zmesi, jih shranjujte in vzemite s seboj na pot.

PREBRSKAJTE DODATKE ›

500-MILILITRSKI KOZAREC 5KSB2032PJA

Ali ste pripravili okusno mešanico, ki jo želite čim prej poskusiti? Nalijte jo v 500-mililitrski kozarec in jo vzemite s seboj. Plastični vrč brez BPA-ja je izbirni dodatek za mešalnik K400 Artisan in je popoln za ljudi s hitrim življenjskim slogom. Idealna velikost za eno porcijo zdravih smutijev ali sokov, ki ste si jih pripravili za zajtrk, kosilo ali popoldansko malico, in tako lahko imate svojo najljubšo mešanico vedno pri roki. Vrč ima pokrov za enostavno pitje, kot ga najdemo pri steklenicah za ponovno uporabo. Dodatne informacije ... Tako kozarec kot pokrov sta primerna za pomivanje v pomivalnem stroju. Za mešalnik K400 Artisan so voljo tudi različni drugi izbirni dodatki, ki jih KitchenAid prodaja posebej. Uživajte v pripravi in shranjevanju različnih količin zmesi in jih nato vzemite s seboj na pot. Izberite 200-mililitrska vrča za majhne količine, 1,6-litrski plastični vrč za večje količine ali okusne mešanice, ki ne vsebuje BPA-ja, 1-litrski ožemalnik citrusov ali potiskalo za goste zmesi, kot so masla iz oreščkov in humus. Zapri

Oprema mešalnika

Iščete navdih za pripravo slastne jedi?

OGLEJTE SI VSE RECEPTE

Okusite popolnost z mešalnikom K400 Artisan

ODKRIJTE GA

Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.