1 X 200-MILILITRSKI VRČ ZA MAJHNE KOLIČINE KSB2042BB

KSB2042BB - 859711590870

Guarantee_2Y

BPA-ja

Primerna za uporabo v pomivalnem stroju

Dodaten stekleni vrč za vaš mešalnik

S tem 200-mililitrskim vrčem brez vsebnosti BPA-ja lahko priročno shranjujete dragocene hranljive mešanice. Izbirni dodatek za mešalnik K400 Artisan.

Priročno shranjevanje

Ta priročen 200-mililitrski vrč brez vsebnosti BPA-ja je opremljen z nepredušnim pokrovom, da lahko svoje stvaritve shranite za pozneje. V hladilnik dajte vrč z najnovejšo domačo pomako, omako ali namazom.

Od omak do prelivov

Pripravljajte vse od prelivov do gladkih otroških kašic in jih hranite v tej nepredušni posodi. Idealno za manjše količine, pripravljene z mešalnikom K400 Artisan.

Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju

Tako kot druge dodatke za mešalnik K400 Artisan lahko tudi ta vrč za majhne količine pomivate v pomivalnem stroju. Bodite ustvarjalni in ne skrbite glede čiščenja.

Okusni smutiji, omake in pomake

Ustvarite praznik okusov z domačimi pireji, omakami in sokovi, pripravljenimi z mešalnikom K400 Artisan.

V gladko zmes lahko zmiksate tudi najzahtevnejše sestavine, kot so oreščki, semena ter vlaknata in listnata zelenjava, in dosežete popoln okus. Uživajte v kombinaciji in uravnoteženih okusih ter mešanice hranite v priročnih vrčih za majhne količine.

Ustvarite lahko vse od jabolčno-bučne juhe do pomake s črnim fižolom in papriko chipotle ali pesta iz ohrovta in orehov.Polno hranilnih snovi

Bi želeli za kosilo s seboj vzeti kremno piščančjo juho? Ali pa morda shraniti porcije kašice iz jabolk in krompirja za svojega malčka?

Pomislili smo na vse načine, na katere bi lahko uporabili svoj mešalnik K400 Artisan, da bi v svojo tedensko rutino vključili več sveže in zdrave hrane.

Ta manjši vrč je popoln za shranjevanje vašega najljubšega masla iz indijskih oreščkov ali holandske omake za sobotni zajtrk.Dodatki
se prilagajajo
vašemu življenju

Mešalnik K400 Artisan opremite z izbirnimi dodatki po svojih željah ter pripravljajte različne količine zmesi, jih shranjujte in vzemite s seboj na pot.

PREBRSKAJTE DODATKE ›

1 X 200-MILILITRSKI VRČ ZA MAJHNE KOLIČINE KSB2042BB

200-mililitrski vrč za majhne količine je izbirni dodatek, ki poveča možnosti uporabe mešalnika K400 Artisan. Ne vsebuje BPA-ja in je opremljen s hermetičnim pokrovom za shranjevanje porcij vaših omak, pomak, polivk ali otroških kašic v hladilniku. Za mešalnik K400 Artisan so voljo tudi številni drugi izbirni dodatki, ki jih KitchenAid prodaja posebej. Zasnovani so tako, da ustrezajo vašemu hitremu življenjskemu slogu, zato lahko pripravljate in shranjujete mešanice in sokove različnih velikosti, ki jih lahko vzamete s seboj na pot. Dodatne informacije ... Izberite 1,6-litrski plastični vrč za večje količine, ki ne vsebuje BPA-ja, 1-litrski ožemalnik citrusov ali potiskalo brez BPA-ja, ki vam pomaga pri zelo gostih zmeseh. Zapri

Oprema mešalnika

Iščete navdih za pripravo slastne jedi?

OGLEJTE SI VSE RECEPTE

Okusite popolnost z mešalnikom K400 Artisan

ODKRIJTE GA

Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.