1,4-LITRSKI STEKLENI VRČ ZA MEŠALNIK K400 ARTISAN 5KSB2048JGA

5KSB2048JGA - 859711578750

Guarantee_2Y

1,4 l vrč z enojno steno

Združljivo samo s 5KSB4026 & 5KSB1325

Primerna za uporabo v pomivalnem stroju

Asimetrično rezilo iz nerjavnega jekla

Ustvarjajte večje serije domačih zmesi

Zasnova vam nudi še več prostora za okusne in hranljive zmesi. Vrč je izdelan iz plastike, ki ne vsebuje BPA-ja, in ustvarjen posebej za mešalnik K400 Artisan.

Več prostora za ustvarjalnost

Predajte se ustvarjalnosti z 1,6-litrskim vrčem. Notranja rebra pregibajo vsebino proti rezilu in ustvarjajo vrtinec, ki učinkovito predela sestavine v gladko zmes.

Opremljen z merilno posodico

Dobro tesneč pokrov je izdelan iz silikona in opremljen z merilno posodico, ki je priročna za merjenje in dodajanje do 60 ml sestavin.

Asimetrična rezila

Asimetrična rezila miksajo v 4 različnih smereh in tako vlečejo sestavine v središče moči. So ostra, debela 3 mm in izdelana iz kaljenega nerjavnega jekla.

Zmesi za vso družino

Mešalnik K400 Artisan je popoln za pripravo okusnih in neobičajnih smutijev, lahko pa ga uporabljate še za veliko več.

Zasnovan je za obdelavo zahtevnih sestavin, kot so oreščki, semena, vlaknasto sadje, listnata zelenjava, led in zamrznjeno jagodičevje.

Uporabljate ga lahko za vse dnevne obroke ter z njim pripravljate okusne mezge, omake, maslo iz oreškov, zdrave juhe in osvežujoče pomake za družino in prijatelje.Velike serije za enostavnejše življenje

Hranljiva doma pripravljena hrana se ne zgodi po naključju. Še posebej, ko morate usklajevati službene in družinske obveznosti.

Zakaj ne bi uživali v ustvarjalni seansi v kuhinji in z mešalnikom K400 Artisan pripravili več serij okusnih zmesi naenkrat ter

dodatne porcije shranili za pozneje? Morda svež pesto, začinjeno omako za satay ali gosto bučno juho. Na natrpan dan boste veseli, da ste pripravili več.Dodatki
se prilagajajo
vašemu življenju

Mešalnik K400 Artisan opremite z izbirnimi dodatki po svojih željah ter pripravljajte različne količine zmesi, jih shranjujte in vzemite s seboj na pot.

PREBRSKAJTE DODATKE ›

1,4-LITRSKI STEKLENI VRČ ZA MEŠALNIK K400 ARTISAN 5KSB2048JGA

Ta oglat stekleni vrč je zasnovan tako, da optimira delovanje mešalnika K400 Artisan. Pomaga vam doseči pravi okus in gladko teksturo, ne glede na to, ali pripravljate hranljive domače juhe, otroške kašice, masla iz oreščkov, omake, pomake ali smutije za zajtrk. Mešalni vrč ima notranja rebra in robove, ki sestavine potiskajo nazaj proti rezilu in ki v vrču pomagajo ustvariti močan vrtinec. Vrč ima pokrov in dulec za enostavno nalivanje. Izdelki KitchenAid imajo dolgo življenjsko dobo, tako so stekleni vrč in njegovi deli primerni za pomivanje v pomivalnem stroju. Dodatne informacije ... Za mešalnik K400 Artisan so voljo tudi različni drugi izbirni dodatki, ki jih KitchenAid prodaja posebej. Navdihnite se ter pripravljajte in shranjujte mešanice različnih velikosti in jih vzemite s seboj, ko jih boste potrebovali. Izberite 500-mililitrski kozarec (priročen za smutije in sokove za na pot), uporabna 200-mililitrska vrča za majhne količine, 1-litrski ožemalnik citrusov ali 1,6-litrski plastični vrč za večje količine, ki ne vsebuje BPA-ja. Zapri

Oprema mešalnika

Iščete navdih za pripravo slastne jedi?

OGLEJTE SI VSE RECEPTE

Okusite popolnost z mešalnikom K400 Artisan

ODKRIJTE GA

Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.