5KSM175PSESP - 859701501510

Barve, ki so na voljo: 19, Silk pink

Guarantee_5Y

Odlična zmogljivost: Za pripravo majhnih do velikih količin živil. Brez izgube moči med motorjem in priborom/priključki

Vsestranski in preprost za uporabo: Na voljo je večnamensko pesto za priključke za širok spekter opcijskih priključkov

Večja izbira kulinaričnih pripomočkov ponuja več priložnosti za uporabo stoječega mešalnika na naslednjem nivoju: 3 L posoda iz nerjavnega jekla, metlica s prilagodljivim robom, 1-delna prozorna zaščita pred brizganjem, ki ima dvojno vlogo

STANDARDNI PRIBOR: 4,8 L posoda, 3 L posoda, zaščita pred brizganjem, metlica s 6 žicami, ploščata metlica, metlica s prilagodljivim robom, kavelj za testo

Pripravite karkoli

Najbolj vsestranska naprava v vaši kuhinji

NE SKRBITE, BODITE ZADOVOLJNI

Kavelj za testo je idealen za gnetenje vseh vrst testa. Uporabljate ga lahko za pripravo testa za testenine, pice in kruh.

HITRO ZMEŠAJTE

Žično metlico uporabite, ko morate zmesi penasto umešati.

ZMEŠAJTE NAJBOLJE

Ploščata metlica omogoča mešanje gostejših zmesi in zagotavlja pravilno gostoto za vse - od pire krompirja do biskvitov.

VEČ POSOD = VEČ ZABAVE

3 L posoda je dodatna posoda, zato ni treba pomivati posode, ki ste jo pravkar uporabljali. Ali za vaš recept potrebujete dve zmesi? To je zdaj možno.

PRILAGODLJIVO OKOLI POSODE

Metlica s prilagodljivim robom je idealna za postrganje vseh sestavin s strani posode. Nič ne bo izgubljenega in posodo boste zlahka očistili.

ZAŠČITITE SE PRED NESNAGO

Zaščita pred brizganjem je idealna za pokrivanje vaše posode, ko dodajate sestavine. Vmešajte sestavine in se izognite nesnagi.

Zabava med delovanjem

Gladka izvedba zaokrožene nagibne glave, ki je na voljo v veliko različnih barvah, omogoča, da najdete idealen mešalnik zase.Eleganten, preprost za uporabo in hitro čiščenje. Namesto prebiranja navodil za uporabo porabite več časa za pečenje in kuhanje.

Eleganten, preprost za uporabo in hitro čiščenje. Namesto prebiranja navodil za uporabo porabite več časa za pečenje in kuhanje.

Zavrtite

Dodajanje sestavin v vašo zmes ni bilo še nikoli lažje - zahvaljujoč originalnemu planetarnemu mešanju našega stoječega mešalnika. Malo truda in rezultati visoke kakovosti z roko v roki.Metlica se vrti v eno smer, ko meša, pa se obrača v drugo smer in stalno potiska sestavine proti sredini posode.

Metlica se vrti v eno smer, ko meša, pa se obrača v drugo smer in stalno potiska sestavine proti sredini posode.

Izdelano za dolgotrajno delovanje

Naši stoječi mešalniki so izdelani iz najbolj čvrstih materialov in lahko zmešajo vse sestavine, ki jih vsujete vanje. Kateri recept boste poskusili pripraviti z vašim stoječim mešalnikom?Naši stoječi mešalniki so kos vsemu - od lepljivih zmesi do kompaktnega testa. Zato ne bodite zadržani. Izzovite vaš stoječi mešalnik.

Naši stoječi mešalniki so kos vsemu - od lepljivih zmesi do kompaktnega testa. Zato ne bodite zadržani. Izzovite vaš stoječi mešalnik.

Prilagojeno vašim potrebam

Izbirate lahko med celo serijo priključkov. Enostavno jih vstavite in že ste pripravljeni! Pripravite lahko katerokoli jed, ki ste jo kadarkoli želeli.Dodatna oprema je odlična za zamenjavo in prilagoditev stoječega mešalnika vašim potrebam in kulinaričnemu ustvarjanju.

Dodatna oprema je odlična za zamenjavo in prilagoditev stoječega mešalnika vašim potrebam in kulinaričnemu ustvarjanju.

Kaj je v kompletu?

Posoda 4,8 L iz nerjavnega jekla

Ergonomski ročaj iz poliranega nerjavnega jekla. Primeren za pomivanje v pomivalnem stroju. Trpežna, stabilna in vzdržljiva

Posoda 3,0 L iz nerjavnega jekla

Posoda 3 L nima ročaja. Posoda je izdelana iz poliranega nerjavnega jekla.

Žična metlica

Metlica z 11 žicami iz nerjavnega jekla ima eliptično obliko, ki zagotavlja maksimalno pokritost posode in omogoča enostavno stepanje velikih količin z enako hitrostjo kot stepanje manjših količin.

Kavelj za testo

Uporablja se za mešanje in gnetenje kvašenega testa, kot je na primer testo za kruh, pico in testenine. Iz aluminija in s premazom proti sprijemanju iz najlona. Primeren za pomivanje v pomivalnem stroju.

Ploščata metlica

Uporablja se za mešanje normalnih do gostih zmesi, kot so biskviti, premazi, testo za kekse in krompirjev pire. Iz aluminija in s premazom proti sprijemanju iz najlona. Primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.

Metlica s prilagodljivim robom

Uporablja se za mešanje normalnih do gostih zmesi, kot so biskviti, premazi, testo za kekse in krompirjev pire. Izvedba z gibljivim robom zagotavlja hitrejše mešanje brez zaustavljanja motorja in uporabe lopatice.

Zaščita pred brizganjem

Opcijska oprema mešalnika z nagibno glavo. En del opreme, ki ima dvojno vlogo in pomaga preprečiti brizganje. Ustnik za nalivanje omogoča enostavno dodajanje sestavin med mešanjem.

Nazaj
Naprej

Izvedete lahko še kaj več

Sprostite svojo notranjo ustvarjalnost in odkrijte pravega kuharskega mojstra v vasSTOJEČI MEŠALNIK ARTISAN 4,8 L 5KSM175PS

Stalen postopek izboljšav in inovacij je privedel do današnje izvedbe stoječega mešalnika Artisan, ki je izdelan za dolgotrajno delovanje. Njegova edinstvena profesionalna oblika predstavlja podaljšek vaših rok, vašo domišljijo, vašo spretnost ter vam omogoča, da se izrazite skozi kuhanje in vsakič ustvarite nekaj posebnega. Velika izbira dodatne opreme pretvori vaš stoječi mešalnik Artisan v resničnega kuhinjskega pomočnika. Dodatke samo namestite na mešalnik prek večnamenskega pesta za priključke in že ste pripravljeni na ustrezno opravilo. Dodatne informacije ...  Z dodatki lahko meljete meso, pripravljate, valjate in režete testenine, mešate majhne do velike količine in to vse z neutrudljivo popolnostjo, ki jo zagotavlja več kot 90 let strokovnega znanja pri izdelavi mešalnikov. Zapri

Specifikacije


Splošne specifikacije

Ime modela 5KSM175PS

Tehnične specifikacije

MOČ MOTORJA 300
MOTOR AC (izmenični tok)
KONJSKA MOČ MOTORJA 0.19
NAPETOST 220-240
Število skodelic kave espresso/kapučina 300
Tip namestitve 50/60
Napetost (V) 220
Gretje 58
Digitalni indikator odštevanja 1
Količina vode 58
Material glavnega dela Cink
Prisoten indikator za odstranjevanje vodnega kamna 106
Speed control Da
Podroben opis izdelka 360
ŠIRINA 240
EAN koda 370
Slika meritev 413
ŠIRINA PAKETA 406
Družina izdelkov 273
NETO TEŽA 10.98
Vrsta vrča/karafe Stainless steel
BRUTO TEŽA 12.22
TESTO ZA PITO 0.5
JAJČNI BELJAK 12
STEPENA SLADKA SMETANA 1
TORTA 2.7
TESTA ZA KRUH 2
KROMPIRJA 1.5
ENOTE ZA PIŠKOTE 108
Plug type Evro

Dodatki

Dodatna fotografija Dough Hook, Beater, Whisk, 3L bowl, 4.8L Bowl, Flex Edge Beater, pouring Shield

Stoječi mešalnik

Dokumenti in registracija

Garancija

Garancija

Vsi mali gospodinjski aparati KitchenAid imajo garancijo za zaščito kupcev pred proizvodnimi napakami. Za nekatere izdelke ima lahko podjetje KitchenAid posebne pogoje.

Splošne pogoje zakonske in pogodbene garancije si lahko ogledate v pdf-dokumentu, ki ga lahko prenesete tukaj.

PRENOS GARANCIJE

Navodila za uporabo

V navodilih za uporabo je zapisano vse, kar morate vedeti o vaši novi napravi. Obljubljamo, da jo boste znali uporabljati v najkrajšem času!

Prenos

Registrirajte svoj izdelek

Registrirajte svoj izdelek, da izboljšate izkušnjo z gospodinjskimi aparati KitchenAid: prejemali boste ekskluzivne ponudbe in promocije, nasvete in trike ter mnogo drugega.

Registrirajte zdaj

Ali iščete navdih za sladokusce?

OGLEJTE SI VSE RECEPTE

Ali želite izvedeti več o stoječih mešalnikih?

ODKRIJTE NAŠ STOJEČI MEŠALNIK

Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.