5KSM3311XEGU - 859701401500

Barve, ki so na voljo: 6, Guava glaze

Guarantee_5Y

Pripravite karkoli

Najbolj vsestranska naprava v vaši kuhinji

NE SKRBITE,
BODITE ZADOVOLJNI

Kljuka za testo je idealna za gnetenje vseh vrst testa. Uporabljate jo lahko za pripravo testa za testenine, pice in kruh.

HITRO ZMEŠAJTE

Žično metlico uporabite, ko morate zmesi penasto umešati.

ZMEŠAJTE NAJBOLJE

Ploščata metlica omogoča mešanje gostejših zmesi in zagotavlja pravilno gostoto za vse - od pire krompirja do biskvitov.

Prilega se vašemu življenju

Stoječi mešalnik 3,3 L je pravi odgovor za osebe, ki imajo radi naš stoječi mešalnik, vendar imajo majhno kuhinjo oz. kuhinjo v skupni rabi. Če delate v majhnem prostoru oz. želite napravo enostavno shraniti, je ta model ravno pravi za vas.Zabava med delovanjem

Gladka izvedba zaokrožene nagibne glave, ki je na voljo v 9 različnih barvah, omogoča, da najdete idealen mešalnik zase.Eleganten, preprost za uporabo in hitro čiščenje. Namesto prebiranja navodil za uporabo porabite več časa za pečenje in kuhanje.

Eleganten, preprost za uporabo in hitro čiščenje. Namesto prebiranja navodil za uporabo porabite več časa za pečenje in kuhanje.

Zavrtite

Dodajanje sestavin v vašo zmes ni bilo še nikoli lažje - zahvaljujoč originalnemu planetarnemu mešanju našega stoječega mešalnika. Malo truda in rezultati visoke kakovosti z roko v roki.Metlica se vrti v eno smer, ko meša, pa se obrača v drugo smer in stalno potiska sestavine proti sredini posode.

Metlica se vrti v eno smer, ko meša, pa se obrača v drugo smer in stalno potiska sestavine proti sredini posode.

Izdelano za dolgotrajno delovanje

Naši stoječi mešalniki so izdelani iz najbolj čvrstih materialov in lahko zmešajo vse sestavine, ki jih vsujete vanje. Kateri recept boste poskusili pripraviti z vašim stoječim mešalnikom?Kaj je v kompletu?

Posoda 3,3 L iz nerjavnega jekla

Posoda iz krtačenega nerjavnega jekla brez ročaja. Lahko se pomiva v zgornji košari pomivalnega stroja.

Žična metlica

Metlica s 6 žicami iz nerjavnega jekla ima eliptično obliko, ki zagotavlja maksimalno pokritost posode in omogoča enostavno stepanje velikih količin z enako hitrostjo kot stepanje manjših količin.

Kljuka za testo

Uporablja se za mešanje in gnetenje kvašenega testa, kot je na primer testo za kruh, pico in testenine. Iz aluminija in s premazom proti sprijemanju iz najlona. Primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.

Ploščata metlica

Uporablja se za mešanje normalnih do gostih zmesi, kot so biskviti, premazi, testo za kekse in krompirjev pire. Iz aluminija in s premazom proti sprijemanju iz najlona. Primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.

Nazaj
Naprej

Kako velik je stoječi mešalnik?

Primerjava stoječega mešalnika 3,3 L s preostalimi modeli iz družineSTOJEČI MEŠALNIK 3,3 L 5KSM3311X

Mini, vendar zmogljiv mešalnik, je z vso dodatno opremo na voljo v različnih čudovitih novih barvah! Stoječi mešalnik KitchenAid je postal legendaren zaradi svojega "planetarnega mešanja", to je posebne tehnike, kjer se metlica vrti v eno smer, medtem ko meša in obrača v drugo. To potiska sestavine proti sredini posode in ustvarja rezultat naše blagovne znamke: čudovito pripravljeno testo in zmesi. Novi mini mešalnik je prav tako vsestranski kot njegov večji brat - stoječi mešalnik 4,8 L. Dodatne informacije ... Omogoča pripravo istih receptov v nekoliko manjših količinah (3,3 L), vendar je idealne velikosti za mestni življenjski slog. Litoželezna konstrukcija zagotavlja robustnost in zanesljivost, zmogljiv motor poganja priključke in opremo za brezhibno delovanje. Mini, zmogljivi stroj naredi vse: od drobnega peciva do čokoladnih kolačev, bagelov in burgerjev! Kuhanje je večstopenjski postopek, zato je stoječi mešalnik načrtovan kot najbolj vsestranski kuhinjski pripomoček. Na isti večnamenski priključek za dodatke lahko priključite raznovrstne priključke in dodatno opremo. To omogoča mletje mesa, rezanje zelenjave, valjanje in rezanje testenin, stiskanje, sekljanje in obdelavo živil, kar pretvori mini stoječi mešalnik v idealen deloven pripomoček! Priključek za dodatke je primeren za vso trenutno klasično dodatno opremo stoječega mešalnika. Zapri

Specifikacije


Splošne specifikacije

Ime modela 5KSM3311X

Tehnične specifikacije

MOČ MOTORJA 250
MOTOR DC (enosmerni tok)
KONJSKA MOČ MOTORJA 0.22
NAPETOST 220-240
Število skodelic kave espresso/kapučina 250
Tip namestitve 50/60
Napetost (V) 200
Gretje 40
Digitalni indikator odštevanja 0,7
Količina vode 40
Material glavnega dela Cink
Prisoten indikator za odstranjevanje vodnega kamna 120
Speed control Da
Podroben opis izdelka 312
ŠIRINA 198
EAN koda 312
Slika meritev 384
ŠIRINA PAKETA 406
Družina izdelkov 262
NETO TEŽA 6.5
Vrsta vrča/karafe Stainless steel
BRUTO TEŽA 8.3
JAJČNI BELJAK 8
TORTA 1.8
KROMPIRJA 2
ENOTE ZA PIŠKOTE 60
Plug type Evro

Stoječi mešalnik

Dokumenti in registracija

Garancija

Garancija

Vsi mali gospodinjski aparati KitchenAid imajo garancijo za zaščito kupcev pred proizvodnimi napakami. Za nekatere izdelke ima lahko podjetje KitchenAid posebne pogoje.

Splošne pogoje zakonske in pogodbene garancije si lahko ogledate v pdf-dokumentu, ki ga lahko prenesete tukaj.

PRENOS GARANCIJE

Navodila za uporabo

V navodilih za uporabo je zapisano vse, kar morate vedeti o vaši novi napravi. Obljubljamo, da jo boste znali uporabljati v najkrajšem času!

Prenos

Registrirajte svoj izdelek

Registrirajte svoj izdelek, da izboljšate izkušnjo z gospodinjskimi aparati KitchenAid: prejemali boste ekskluzivne ponudbe in promocije, nasvete in trike ter mnogo drugega.

Registrirajte zdaj

Izvedete lahko še kaj več

Sprostite svojo notranjo ustvarjalnost in odkrijte pravega kuharskega mojstra v vas

BRSKANJE PO DODATNI OPREMI

Ali želite izvedeti
več o
stoječih mešalnikih?

ODKRIJTE NAŠE STOJEČE MEŠALNIKE

Ali iščete navdih za sladokusce?

OGLEJTE SI VSE RECEPTE

Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.