5KSM185PSEAC - 859702301000

Barve, ki so na voljo: 10, Almond cream

Guarantee_5Y

Pripravite karkoli

Najbolj vsestranska naprava v vaši kuhinjiNE SKRBITE, BODITE ZADOVOLJNI

Kavelj za testo je idealen za gnetenje vseh vrst testa. Uporabljate ga lahko za pripravo testa za testenine, pice in kruh.

HITRO ZMEŠAJTE

Žično metlico uporabite, ko morate zmesi penasto umešati.

ZMEŠAJTE NAJBOLJE

Ploščata metlica omogoča mešanje gostejših zmesi in zagotavlja pravilno gostoto za vse - od pire krompirja do biskvitov.

VEČ POSOD = VEČ ZABAVE

3 L posoda je dodatna posoda, zato ni treba pomivati posode, ki ste jo pravkar uporabljali. Ali za vaš recept potrebujete dve zmesi? To je zdaj možno.

ZAŠČITITE SE PRED NESNAGO

Zaščita pred brizganjem je idealna za pokrivanje vaše posode, ko dodajate sestavine. Vmešajte sestavine in se izognite nesnagi.

Zabava med delovanjem

Gladka izvedba zaokrožene nagibne glave, ki je na voljo v veliko različnih barvah, omogoča, da najdete idealen mešalnik zase.Eleganten, preprost za uporabo in hitro čiščenje. Namesto prebiranja navodil za uporabo porabite več časa za pečenje in kuhanje.

Eleganten, preprost za uporabo in hitro čiščenje. Namesto prebiranja navodil za uporabo porabite več časa za pečenje in kuhanje.

Zavrtite

Dodajanje sestavin v vašo zmes ni bilo še nikoli lažje - zahvaljujoč originalnemu planetarnemu mešanju našega stoječega mešalnika. Malo truda in rezultati visoke kakovosti z roko v roki.Metlica se vrti v eno smer, ko meša, pa se obrača v drugo smer in stalno potiska sestavine proti sredini posode.

Metlica se vrti v eno smer, ko meša, pa se obrača v drugo smer in stalno potiska sestavine proti sredini posode.

Izdelano za dolgotrajno delovanje

Naši stoječi mešalniki so izdelani iz najbolj čvrstih materialov in lahko zmešajo vse sestavine, ki jih vsujete vanje. Kateri recept boste poskusili pripraviti z vašim stoječim mešalnikom?Naši stoječi mešalniki so kos vsemu - od lepljivih zmesi do kompaktnega testa. Zato ne bodite zadržani. Izzovite vaš stoječi mešalnik.

Naši stoječi mešalniki so kos vsemu - od lepljivih zmesi do kompaktnega testa. Zato ne bodite zadržani. Izzovite vaš stoječi mešalnik.

Prilagojeno vašim potrebam

Izbirate lahko med celo serijo priključkov. Enostavno jih vstavite in že ste pripravljeni! Pripravite lahko katerokoli jed, ki ste jo kadarkoli želeli.Dodatna oprema je odlična za zamenjavo in prilagoditev stoječega mešalnika vašim potrebam in kulinaričnemu ustvarjanju.

Dodatna oprema je odlična za zamenjavo in prilagoditev stoječega mešalnika vašim potrebam in kulinaričnemu ustvarjanju.

Močan, močnejši, najmočnejši

Kombinacija moči in lepote - to je stoječi mešalnik z dodatno opremo iz nerjavnega jekla. Enostaven za čiščenje, odporen proti udarcem in praskam … in seveda super stilno oblikovan.Stoječi mešalnik in priložena posoda sta izdelana iz nerjavnega jekla. Higiensko neoporečen, eleganten in pripravljen za dolgotrajno uporabo.

Stoječi mešalnik in priložena posoda sta izdelana iz nerjavnega jekla. Higiensko neoporečen, eleganten in pripravljen za dolgotrajno uporabo.

Kaj je v kompletu?

Posoda 4,8 L iz nerjavnega jekla

Ergonomski ročaj iz poliranega nerjavnega jekla. Primeren za pomivanje v pomivalnem stroju. Trpežen, stabilen in vzdržljiv

Posoda 3,0 L iz nerjavnega jekla

Posoda 3 L nima ročaja. Posoda je izdelana iz poliranega nerjavnega jekla.

Zaščita pred brizganjem

Opcijska oprema mešalnika z nagibno glavo. En del opreme, ki ima dvojno vlogo in pomaga preprečiti brizganje. Ustnik za nalivanje omogoča enostavno dodajanje sestavin med mešanjem. Izdelan je iz prozorne plastike, kar omogoča popoln pregled nad sestavinami v posodi. Ni primeren za pomivanje v pomivalnem stroju.

Žična metlica

Metlica z 11 žicami iz nerjavnega jekla ima eliptično obliko, ki zagotavlja maksimalno pokritost posode in omogoča enostavno stepanje velikih količin z enako hitrostjo kot stepanje manjših količin.

Kavelj za testo

Uporablja se za mešanje in gnetenje kvašenega testa, kot je na primer testo za kruh, pico in testenine. Iz aluminija in s premazom proti sprijemanju iz najlona. Primeren za pomivanje v pomivalnem stroju.

Ploščata metlica

Uporablja se za mešanje normalnih do gostih zmesi, kot so biskviti, premazi, testo za kekse in krompirjev pire. Iz aluminija in s premazom proti sprijemanju iz najlona. Primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.

Nazaj
Naprej

Izvedete lahko še kaj več

Sprostite svojo notranjo ustvarjalnost in odkrijte pravega kuharskega mojstra v vas4,8-LITRSKI KUHINJSKI ROBOT Z NAGIBNO GLAVO ARTISAN 5KSM185PS

Naš 4,8-litrski kuhinjski robot je trden in močan, pa tudi dovolj vsestranski, da je v vaši kuhinji nepogrešljiv. S priloženimi dodatki iz nerjavečega jekla, kot so metlica, ploski stepalnik in kavelj za testo, lahko hitro pripravite testo, zamesite kruh, stepete puhasto zmes za španske vetrce in pripravite celo pire krompir. Stroj je zelo kakovosten in vzdržljiv, izdelan je iz cinka in ima 5-letno garancijo. Kuhinjski robot ima kovinske gumbe in je prevlečen z emajlom v edinstvenih barvah. Dodatne informacije ... Robot, ki ga lahko enostavno nadzorujete z ročico, ima razpon hitrosti od 1 do 10 in ga odlikuje neposredni pogonski motor, ki vatno moč učinkovito pretvori v odličen rezultat. Na voljo sta 4,8- in 3-litrska skleda iz nerjavnega jekla, ki olajšata delo, saj vam tako med dodajanjem različnih sestavin ni treba pomivati posode. Ko končate, lahko posode in pripomočke zložite v pomivalni stroj in jih obrišete. Kultna zasnova podjetja KitchenAid, ki podpira vaše kulinarične dogodivščine. Poleg tega si lahko zagotovite tudi vrsto izbirnih dodatkov (KitchenAid jih prodaja posebej). Zapri

Specifikacije


Splošne specifikacije

Ime modela 5KSM185PS

Tehnične specifikacije

MOČ MOTORJA 300
MOTOR AC (izmenični tok)
KONJSKA MOČ MOTORJA 0.19
NAPETOST 220-240
Število skodelic kave espresso/kapučina 300
Tip namestitve 50/60
Napetost (V) 220
Gretje 58
Digitalni indikator odštevanja 1
Količina vode 58
Material glavnega dela Cink
Prisoten indikator za odstranjevanje vodnega kamna 145
Speed control Da
Podroben opis izdelka 360
ŠIRINA 240
EAN koda 370
Slika meritev 413
ŠIRINA PAKETA 406
Družina izdelkov 273
NETO TEŽA 11.1
Vrsta vrča/karafe Stainless steel
BRUTO TEŽA 12.85
TESTO ZA PITO 0.5
JAJČNI BELJAK 12
STEPENA SLADKA SMETANA 1
TORTA 2.7
TESTA ZA KRUH 2
KROMPIRJA 1.5
ENOTE ZA PIŠKOTE 108
Plug type Evro

Dodatki

Dodatna fotografija 4,8L bowl, 3L bowl, pouring shield, whip, dough hook, flat beater

Stoječi mešalnik

Dokumenti in registracija

Garancija

Garancija

Vsi mali gospodinjski aparati KitchenAid imajo garancijo za zaščito kupcev pred proizvodnimi napakami. Za nekatere izdelke ima lahko podjetje KitchenAid posebne pogoje.

Splošne pogoje zakonske in pogodbene garancije si lahko ogledate v pdf-dokumentu, ki ga lahko prenesete tukaj.

PRENOS GARANCIJE

Navodila za uporabo

V navodilih za uporabo je zapisano vse, kar morate vedeti o vaši novi napravi. Obljubljamo, da jo boste znali uporabljati v najkrajšem času!

Prenos

Registrirajte svoj izdelek

Registrirajte svoj izdelek, da izboljšate izkušnjo z gospodinjskimi aparati KitchenAid: prejemali boste ekskluzivne ponudbe in promocije, nasvete in trike ter mnogo drugega.

Registrirajte zdaj

Ali iščete navdih za sladokusce?

OGLEJTE SI VSE RECEPTE

Ali želite izvedeti več o stoječih mešalnikih?

ODKRIJTE NAŠE stoječe mešalnike

Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.