Kaj je v škatli?

Prejeli boste vse, kar potrebujete za miksanje, gnetenje, stepanje, trganje in rezanje pri pripravi peciva. Živahne kreacije, prihajamo!Kaj je v škatli?

Ohišje robota

Ta kultni kuhinjski robot je opremljen z robustnim in elegantnim ohišjem, v katerem je v glavi robota nameščen njegov zmogljiv motor. Ohišje je izdelano iz lite kovine, kar robotu zagotavlja trpežnost in brezčasnost.

4,7-litrska skleda iz nerjavnega jekla

Ta skleda za mešanje iz čudovito poliranega nerjavnega jekla v dveh tonih je robustna, stabilna in trpežna. Ima ergonomski ročaj in je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.

3-litrska skleda iz nerjavnega jekla

Dodatna skleda za mešanje vam omogoča, da svojega ustvarjanja ne prekinjate zaradi pomivanja. Izdelana je iz nerjavnega jekla in je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.

Zaščita za nalivanje

Ta enodelni dodatek bo preprečil pljuskanje po kuhinji. Pametno zasnovan dulec za nalivanje omogoča enakomerno dodajanje sestavin med mešanjem.

Žična metlica

Metlica je elipsaste oblike, da doseže več mase v skledi. Za vmešavanje zraka v majhne in velike količine sestavin. Iz nerjavnega jekla (žice) in aluminija (glava). Ni primerna za pomivanje v pomivalnem stroju.

Srebrn kavelj za testo

Kavelj za testo se uporablja za mešanje in gnetenje kvašenega testa, kot je na primer testo za kruh, pico in testenine.

Stepalnik za testo s premazom srebrne barve

Zlahka razkosa maslo, ne da bi se stopilo, tako da bo vaše pecivo enakomerno rahlo. Z njim lahko tudi pirirate in trgate.

Srebrn stepalnik z mehkim robom

Omogoča hitrejše miksanje, saj se vam ni treba ustavljati in strgati sestavin s sten posode. Izdelan je iz prevlečene kovine, z gibljivo silikonsko stranico.

Lopatica

Priročen pripomoček za enostavno čiščenje stepalnika za testo

Nazaj
Naprej

Pojdite do skrajnosti z barvo Hibiscus

Nikar se ne bojte. Pozdravite dobo drznega in čudovitega. Kot cvetlica bo tudi ta bujna rožnata privabljala poglede. To je tisto, kar je vaša kuhinja – in obroki – čakala. Spoznajte barvo Hibiscus.Predstavljamo vam privlačnega robota v barvi Hibiscus

Meša, stepa, gnete ali mečka, ta blesteče bujen 4,7-litrski robot – Hibiscus Artisan zmore vse. Z originalnim planetnim gibanjem in slavno obliko predstavlja ikono sloga VODILNE SVETOVNE ZNAMKE KUHINJSKIH ROBOTOV(1). Na voljo je z dodatno 3-litrsko skledo in 6 dodatki. Ta privlačen KitchenAid Artisan kuhinjski robot združuje leta znanja, ki olajšajo vsako opravilo. Španski vetrci, pecivo ali glazura – kar koli si zamislite, vaš kuhinjski robot to zmore. Popelje vas onstran tort, do mečkanja krompirja ali gnetenja testa, kosanja kuhanega piščanca ali mešanja mesnih kroglic.Kuhinjski robot, ki je pripravljen na vse

KitchenAid kuhinjski robot je prvi kuhinjski robot za gospodinjsko uporabo s planetnim gibanjem. Kaj pa to dejansko pomeni? To pomeni, da se gred robota vrti v eno smer, medtem ko se nastavek obrača v drugo, kar zagotavlja veliko temeljitejše mešanje. Stepalnik se v spirali dotakne vsaj 59 točk po skledi, zato se vse, kar stresete vanjo, premeša do popolnosti.
Robot v naši barvi leta je opremljen z mnogimi dodatki, ki vam omogočajo, da se doma lotite priprave raznovrstnih ustvarjalnih menijev. Stepalnik za testo ima vodoravne prečke, ki razrežejo maslo, a hkrati služi tudi kot običajna lopatica za mešanje in trganje. Ali pa namesto njega uporabite priloženo metlico za vmešavanje zraka, kavelj za testo za gnetenje ali – za lepljivejše zmesi – stepalnik z mehkim robom. Priložena je tudi lopatica za enostavno čiščenje stepalnika za testo.
Preprosto izberite želeni dodatek in hitrost. Slednja vam je na voljo v stopnjah od 1 za nežno mešanje do 6 za običajno stepanje in umešavanje ter 10 za hitro stepanje. Smetano lahko dejansko stepete v manj kot 60 sekundah(2). To zagotovo pusti vtis.Užitek pri uporabi

Kadar že nestrpno pričakujete, da začnete z uporabo svojega novega kuhinjskega robota, je zadnja stvar, ki jo potrebujete, ubadanje s težavnimi dodatki in zapletenimi gumbi. Ta kuhinjski robot z nagibno glavo vam zadeve izredno olajša. Skledo preprosto namestite tako, da se zaskoči na svoje mesto, vstavite želeni stepalnik ter spustite glavo. Za začetek premaknite ročico za hitrost. Povsem preprosto.
Priložena zaščita za nalivanje ščiti kuhinjskega robota in delovne površine pred pljuskanjem med dodajanjem sestavin v skledo in mešanjem, kar poenostavi čiščenje. Preprosto se sprostite in uživajte v jedi.Velike ali majhne količine s KitchenAid 4,7-litrskim robotom

Ta kuhinjski robot ima ne le eno, temveč dve priročni skledi. To pomeni, da lahko pri serijskem kuhanju pripravite dodatne količine ali pa hkrati pripravljate dve stopnji recepta naenkrat. V eni lahko mešate testo, v drugi pa stepate beljake.

Večja, 4,7-litrska skleda iz nerjavnega jekla v dveh tonih ima ergonomski ročaj, ki olajša dviganje. V njej lahko zgnetete do 2 kg testa ali pa naenkrat zmešate maso za 108 piškotov(3).

3-litrska skleda iz nerjavnega jekla je popolna za manjša opravila, hkrati pa vam omogoči pripravo dodatnih 60 piškotkov. To je več kot dovolj, ko prirejate zabavo ali preživljate čas z družino. Bi še kdo kakšno empanado s hibiskusom?Trpežnost za prihodnje generacije

Ta čudoviti kuhinjski robot združuje moč in lepoto. Kot vsi naši kuhinjski roboti je izdelan iz trpežnih materialov in temelji na več kot 100 letih inženirskega znanja.
Izdelan je iz lite kovine, zato je trden in robusten. Tudi gumbi so kovinski, medtem ko so priložene sklede iz nerjavnega jekla, odporne na praske in madeže ter ne vpijajo vonjav. Ima 5-letno garancijo in 15- letno zagotovilo popravila, zato lahko v malo verjetnih primerih težav obrnete na našo ekipo za pomoč.Zanimivi nastavki, ki bodo razširili vaša obzorja

Pripravite katero koli jed, o kateri ste kdaj brali ali sanjali, od krepkih klobas in svežega pomarančnega soka do lastnih različic zelenjavnih rezancev. Preprosto priključite dodatne nastavke v večnamenski priključek na sprednji strani kuhinjskega robota in že ste pripravljeni.

Izbirate lahko med celo vrsto vsestranskih nastavkov, s katerimi lahko pripravite vse od svežih testenin do na kocke narezanih solat, burgerjev, klobas, marmelad in sorbetov. Nastavki za priključitev na priključek za nastavke so združljivi z vsemi modeli kuhinjskih robotov, izdelanimi od leta 1919 naprej. Vprašanje je eno samo: Kaj boste preskusili najprej?

PREBRSKAJTE DODATKE ZA KUHINJSKE ROBOTEObčudujte barvo leta

Da barve spodbujajo ustvarjalnost, verjamemo že, odkar smo leta 1955 predstavili prve barve kuhinjskih robotov. Danes barva leta odraža svetovne trende in duha časa, s čimer navdihuje ustvarjalce po vsem svetu. Zato je naš izbor za leto 2023 Hibiscus, čudovito živahna in bujna barva fuksije. Zagotovo bo izstopala ter vašo kuhinjo odela s sijočim žarom.4,7-LITRSKI ROBOT HIBISCUS – ARTISAN 5KSM195PS

Artisan 4,7-litrski robot z nagibno glavo Hibiscus (5KSM195PSBHI) je kultni KitchenAid robot v naši dinamični barvi fuzije leta 2023. Z edinstveno in trdno zasnovo je podaljšek vaših rok in omogoča, da se izražate z ustvarjanjem. Motor je tih in trpežen, brez izgube moči med njim in dodatki. Originalno planetno gibanje zagotavlja hitro in temeljito miksanje, saj ima kar 59 točk stika s skledo pri enem vrtljaju. Robot je opremljen s 4,7-litrsko skledo za mešanje iz nerjavnega jekla, v kateri lahko naenkrat zgnetete do 2 kg testa ali zmiksate maso za 108 piškotov⁽³⁾. Dodatne informacije ... Temu modelu robota so priloženi tudi dodatki. Poleg dodatne 3-litrske sklede iz nerjavnega jekla prejmete tudi metlico, stepalnik za testo, kavelj za testo, zaščito za nalivanje, stepalnik z mehkim robom in lopatico, ki je zasnovana posebej za čiščenje stepalnika za testo. Kabel za navijanje vam omogoča varno in urejeno shranjevanje robota. Če uživate v ustvarjanju in eksperimentiranju, lahko izbirate med mnogimi vznemirljivimi dodatnimi nastavki (na prodaj posebej), ki jih lahko priključite na večnamenski priključek za nastavke. Nanj lahko priključite vse od rezalnika za testenine, mlinčka za meso, nastavka za rezanje plasti zelenjave do nastavka za mletje žita ter se predate ustvarjalnosti. Zapri

Specifikacije


Splošne specifikacije

Ime modela 5KSM195PS

Tehnične specifikacije

MOČ MOTORJA 300
MOTOR AC (izmenični tok)
NAPETOST 220-240
Tip namestitve 50/60
Gretje 58
Digitalni indikator odštevanja 1
Material glavnega dela Tlačno lita
Prisoten indikator za odstranjevanje vodnega kamna 145
Podroben opis izdelka 360
ŠIRINA 240
EAN koda 370
Slika meritev 413
ŠIRINA PAKETA 406
Družina izdelkov 273
NETO TEŽA 11.1
Vrsta vrča/karafe Stainless steel
BRUTO TEŽA 12.85
TESTO ZA PITO 0.5
STEPENA SLADKA SMETANA 1
TORTA 2.7
TESTA ZA KRUH 2
KROMPIRJA 1.5
ENOTE ZA PIŠKOTE 108
Plug type Evro

Dodatki

Dodatna fotografija Da

Stoječi mešalnik

Dokumenti in registracija

Garancija

Garancija

Vsi mali gospodinjski aparati KitchenAid imajo garancijo za zaščito kupcev pred proizvodnimi napakami. Za nekatere izdelke ima lahko podjetje KitchenAid posebne pogoje.

Splošne pogoje zakonske in pogodbene garancije si lahko ogledate v pdf-dokumentu, ki ga lahko prenesete tukaj.

PRENOS GARANCIJE

Registrirajte svoj izdelek

Registrirajte svoj izdelek, da izboljšate izkušnjo z gospodinjskimi aparati KitchenAid: prejemali boste ekskluzivne ponudbe in promocije, nasvete in trike ter mnogo drugega.

Registrirajte zdaj

(1) Source Euromonitor International Limited; based on custom research conducted October/November 2022 for value sales (in USD) in 2022 through all retail channels.
(2) Velja za 473 ml smetane za stepanje s 36 % maščobe
(3) Velja za 28 g mase na piškotMoj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.