5KFC0516EAC - 859711570790

Barve, ki so na voljo: 4, Almond cream

Guarantee_2Y

1,19 L delovna posoda brez vsebnosti BPA-ja

Dve hitrosti in impulzno delovanje za natančen nadzor. Za grobe in fine rezultate

Večnamensko rezilo iz nerjavnega jekla

Metlica

Sekljajte, miksajte, pasirajte, stepajte in mešajte

Skrajšajte čas priprave s tem vsestranskim sekljalnikom. Opravi vsa težka dela.

40 % več prostora za sekljanje

Ker ima 40 % več prostornine kot naš mini multipraktik, boste imeli veliko prostora za pripravo. Vaše stvaritve naj postanejo še drznejše.

Kompaktno za priročno shranjevanje

Aparat je kompakten in lahek, kabel lahko ovijete okoli njega, dodatke pa shranjujete v posodi, zato lahko priročno stoji na pultu ali pospravljen v omari.

Enostavno sekljanje, miksanje in plasiranje

Enostavno boste dosegali želene rezultate – od grobo do fino mletih zmesi. Nadzor z 2 hitrostma in pulznim delovanjem. Večnamensko rezilo iz nerjavnega jekla zlahka obdela sestavine.

Vmešajte poslastico

Dodatna metlica, da boste lahko dosegli tudi zračne rezultate. Mešajte sestavine in stepite smetano v le 30 sekundah (velja za 237 ml smetane za stepanje s 36 % maščobe).

Idealno za omake in prelive

Pripravljajte okusne prelive in omake – skozi odprtino v pokrovu lahko dodajate tekoče sestavine med uporabo. Delovna posoda z dulcem za nalivanje in ročajem omogoča enostavno nalivanje prelivov in omak.

Preprosto čiščenje

Dobre novice: posoda, rezilo in disk so primerni za pomivanje v pomivalnem stroju. Pri tako enostavnem čiščenju ga boste uporabljali vedno znova.

Vaš kuhinjski pomočnik

Ta 1,19 l sekljalnik boste uporabljali za različna opravila. Z njim lahko sestavine ne le režete in miksate, temveč jih z metlico tudi stepate, pripravljate emulzije in mešate. Na voljo vam je 1,19 l prostora, da lahko uživajte v eksperimentiranju.Enostavno do želenih rezultatov

Enostavno upravljanje na pokrovu in izbira med 2 hitrostma za natančen nadzor in želene rezultate. Zasnovan je tako, da ga boste z veseljem uporabljali.Kompaktna zasnova za urejeno kuhinjo

Ker je lahek in kompakten, je priročen za vsakodnevno pripravo hrane. Je udoben za uporabo. Po uporabi pa kabel ovijete okoli spodnjega dela, da je aparat urejen, ko ga postavite na pult ali pospravite v omaro.Kaj je v škatli?

Večnamensko rezilo

Večnamensko rezilo iz nerjavnega jekla je ostro in vsestransko. Uporablja se za sekljanje, pasiranje, drobljenje in mletje. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.

Nastavek v obliki metlice

Dodatna metlica za vmešavanje zraka v živila, kot so jajca, smetana in majoneza. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju.

Nazaj
Naprej

1,19 L SEKLJALNIK 5KFC0516

Sekljalnik s prostornino 1,19 l vam nudi več prostora za ustvarjalnost. Ta večnamenski pripomoček ima 40 % večjo prostornino kot naš mini multipraktik. Pametna, kompaktna zasnova pomeni, da lahko vse shranite v posodi, kabel pa lepo ovijete pod enoto. Ne glede na to, ali radi pripravljate svež pesto, krepke juhe, kremaste sladice ali pa omake, aparat boste lahko enostavno upravljali in dosegali želene rezultate. Tudi čiščenje je enostavno, saj so posoda, rezilo in disk primerni za pomivanje v pomivalnem stroju. Dodatne informacije ... Dajte mu nalogo vsak dan in uživajte v eksperimentiranju! Še en edinstven pripomoček KitchenAid, s katerim lahko izražate svojo domišljijo, spretnosti, ste ustvarjalni in uživate v kulinaričnih dogodivščinah. Zapri

Specifikacije


Splošne specifikacije

Ime modela 5KFC0516
Material glavnega dela Plastika

Tehnične specifikacije

Priključna moč (W) 240
Frekvenca (Hz) 50/60
Najvišja hitrost vrtenja 3450
Najnižja hitrost vrtenja 2450
Napetost (V) 220-240
Globina izdelka 160
Višina izdelka 254
Širina izdelka 178
Globina embaliranega izdelka 183
Višina embaliranega izdelka 295
Širina embaliranega izdelka 183
Neto masa (kg) 1.4
Bruto teža (kg) 1.6

Multipraktik

Dokumenti in registracija

Garancija

Garancija

Vsi mali gospodinjski aparati KitchenAid imajo garancijo za zaščito kupcev pred proizvodnimi napakami. Za nekatere izdelke ima lahko podjetje KitchenAid posebne pogoje.

Splošne pogoje zakonske in pogodbene garancije si lahko ogledate v pdf-dokumentu, ki ga lahko prenesete tukaj.

PRENOS GARANCIJE

Registrirajte svoj izdelek

Registrirajte svoj izdelek, da izboljšate izkušnjo z gospodinjskimi aparati KitchenAid: prejemali boste ekskluzivne ponudbe in promocije, nasvete in trike ter mnogo drugega.

Registrirajte zdaj

Iščete navdih za pripravo slastne jedi?

OGLEJTE SI VSE RECEPTE

Niste prepričani? Prebrskajte vse multipraktike

ODKRIJTE PONUDBO

Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.