5KSB8270ECA - 859710701230

Barve, ki so na voljo: 3, Candy apple

Zmogljiv motor moči 3,5 KM** Omogoča hitro in enostavno mešanje neugodnih sestavin, kot npr. zamrznjeno sadje in s hranili bogata nitkasta zelenjava, ter zagotavlja bolj gladke rezultate.

4 nastavljeni programi Adapti-Blend: za smoothieje, sokove, juhe in samodejno čiščenje. Za posebne rezultate in doslednost, pripravo idealne zmesi. Za enostavno čiščenje in večjo udobnost.

Natančna številčnica za prikaz moči in impulzno delovanje/delovanje s povečano močjo. Omogoča stalen nadzor spremenljive hitrosti od 1-11, od nizke do visoke hitrosti, ki ustreza posebnim potrebam posameznih receptov.

1.75 L vrč brez BPA, primeren za pomivanje v pomivalnem stroju, s toplotnim nadzorom, z mehkim, odstranljivim ročajem in pokrovom z odzračevanjem ter z odstranljivim merilnim pokrovčkom za sestavine

MEŠALNIK ARTISAN POWER PLUS 5KSB8270

Kot trenutno najzmogljivejši mešalnik* ima ta naprava trgovskega standarda kakovosti vgrajen motor zmogljivosti 3,5 KM in rezilo iz nerjavnega jekla. Ta zmogljiva kombinacija ustvarja dinamični mešalni vrtinec, ki vleče sestavine navzdol in z lahkoto zmeša vse: od sadnih in zelenjavnih smoothiejev do mehkih, gladkih juh, sokov, zmesi, prelivov in drugega. Vrhunsko ohišje iz tlačno lite kovine zagotavlja dodatno stabilnost pri mešanju pri visokih hitrostih.

Specifikacije


Splošne specifikacije

Ime modela 5KSB8270

Tehnične specifikacije

Priključna moč (W) 1800
Napetost (V) 220-240
Frekvenca (Hz) 50/60
Najvišja hitrost vrtenja (vrt./min) 24000
Najnižja hitrost vrtenja (vrt./min) 1000
Višina izdelka 449
Širina izdelka 267
Globina izdelka 231
Višina embaliranega izdelka 452
Širina embaliranega izdelka 340
Globina embaliranega izdelka 370
Bruto teža (kg) 11
Neto masa (kg) 9.4
Tip vtiča Evro

Mešalnik

Dokumenti in registracija

Garancija

Garancija

Vsi mali gospodinjski aparati KitchenAid imajo garancijo za zaščito kupcev pred proizvodnimi napakami. Za nekatere izdelke ima lahko podjetje KitchenAid posebne pogoje.

Splošne pogoje zakonske in pogodbene garancije si lahko ogledate v pdf-dokumentu, ki ga lahko prenesete tukaj.

PRENOS GARANCIJE

Registrirajte svoj izdelek

Registrirajte svoj izdelek, da izboljšate izkušnjo z gospodinjskimi aparati KitchenAid: prejemali boste ekskluzivne ponudbe in promocije, nasvete in trike ter mnogo drugega.

Registrirajte zdaj

Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.