>

style="color: #3E3936">1919USTVARJEN JE MODEL H-5

>Ustvarjen je "najboljši kuhinjski pomočnik" (ang. best kitchen aid), kot ga je poimenovala žena izvršnega direktorja. Ta pomočnik je kuhinjski robot KitchenAid. Model H-5 je opremljen z nastavki za najrazličnejša opravila, od rezanja na rezine do mletja, zaradi česar kuhinjski roboti KitchenAid zaslovijo kot vsestranski pripomočki za pripravo hrane.

>

style="color: #3E3936">1937PRELOMNICA: MODEL "K"

>Sredi velike gospodarske krize je predstavljen model "K", ki prvi med gospodinjskimi aparati svoje vrste uporablja skledo, ki se na dno zaklene z gibom. Prvič vidimo kultno obliko, ki bo pozneje dobila svojo lastno blagovno znamko in jo bo svet poznal kot KitchenAid.

>

style="color: #3E3936">1949GOSPODINJSKI POMIVALNI STROJ
KITCHENAID

>KitchenAid predstavi prve gospodinjske pomivalne stroje. Za razliko od drugih gospodinjskih pomivalnih strojev, ki so le polivali vodo po posodi, je ta novi pomivalni stroj dovajal vodo s sistemom po tlakom. Prvi pomivalni stroji so bili na voljo v rožnati in beli barvi.

>

style="color: #3E3936">1955KUHINJSKI ROBOTI V BARVAH

>Kuhinji je zdaj možno dodati barve s kuhinjskimi aparati. Z novimi barvami kuhinjskih robotov se dodatno okrepi sloves znamke kot močne, zanesljive, vsestranske in elegantne.

>

style="color: #3E3936">1969POSEBNO PRAZNOVANJE
50. OBLETNICE

>Sredi kulturne revolucije stopi prvi človek na Luno in predstavljen je najpriljubljenejši kuhinjski robot znamke doslej: model K-45. KitchenAid praznuje svoj 50. rojstni dan.

>

style="color: #3E3936">1970NOVO: BARVE OBDOBJA

>Izboru barv aparatov KitchenAid se pridružita Harvest Wheat in Avocado – med drugim pomivalni stroj barve Golden Harvest v prenosni različici, ki je ni treba namestiti.

>

style="color: #3E3936">1986KOLEKCIJA JE POPOLNA:
NAŠ PRVI HLADILNIK

>Po prevzemu podjetja Chambers Corporation of Oxford iz Misisipija z namenom uvedbe linije pečic in kuhinjskih plošč družba KitchenAid svoji ponudbi doda prve hladilnike, kar vodi do prve popolne linije glavnih gospodinjskih aparatov te znamke.

>

style="color: #3E3936">1993ŠE VEČ APARATOV,
KI PREMIKAJO MEJE

>KitchenAid še dodatno razširi svojo ponudbo z blenderji, ročnimi mešalniki in multipraktiki, da lahko domači kuharji in ambiciozni kulinarični ustvarjalci še več eksperimentirajo in si postavljajo nove izzive.

>

style="color: #3E3936">2011PRIZNANJE
KAKOVOSTNI ZASNOVI

>KitchenAid je za svoj inovativen sistem Chef Touch prejel nagrado Red Dot na enem od najuglednejših mednarodnih natečajev oblikovanja izdelkov. Komisija, sestavljena iz visoko spoštovanih strokovnjakov, je podelila priznanje temu revolucionarnemu izdelku, ki je kuharsko tehniko sous-vide pripeljal v domačo kuhinjo.

2019PRAZNOVANJE 100-LETNICE USTVARJANJA


Čeprav imamo rojstni dan mi, praznujemo vsi.
Pridružite se praznovanju, ki se zgodi le enkrat na sto let, z omejeno serijo Queen of
Hearts. #MakingHistory100


Ali želite mešati z nami?


V našem mesečnem časopisu boste našli recepte, nasvete in trike, promocije in novice podjetja KitchenAid.
Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.