• Proslavimo vašo
    in našo strast

    Ob svojem 100. rojstnem dnevu se želimo od srca zahvaliti vsem vas, ki nas nenehno navdihujete. Radi delimo vaše ideje, dogodivščine in posebne skupne trenutke.
    Pridružite se nam na natečaju #MakingHistory100

Queen of Hearts:
jubilejna serija

Ob tej enkratni priložnosti, ki se zgodi le enkrat na sto let, smo samo za vas prelili svoje znanje in ljubezen v omejeno serijo Queen of Hearts. Serija, zasnovana, da postane srce vašega doma, je sodobne barve Passion Red, ki pooseblja vašo energijo, moč in našo skupno strast do ustvarjanja v kuhinji. Poleg kultnega kuhinjskega robota vključuje šest aparatov v povsem enakem slogu, ki odražajo vse naše znanje. Veselimo se nove dobe in še naprej ustvarjajmo spomine!

Srce doma

Rojstnodnevni zajtrki, popoldanski klepeti, polnočni prigrizki ... vse to se odvija v kuhinji! Naj bo polna strasti in energije z našo jubilejno serijo Queen of Hearts.

Deliti pomeni imeti rad

Ustvarili smo že nešteto spominov, veselimo se tudi časa, ki ga bomo v prihodnosti preživeli s svojimi dragimi. Če želite otroke učiti zdravega življenja ali pa preskušati nove zamisli – oblikovali smo serijo za novo dobo.

Odkrijte nove možnosti

Želite poskusiti nekaj novega? Zgrabite priložnost! Vedno lahko odkrijete nove mikavne recepte, trike in kombinacije. Zaupajte si in dovolite, da KitchenAid v vas prebudi strast ter vam ponudi nove ustvarjalne možnosti v kuhinji.

Zakaj ga obožujete ...

Dodajte kultni stil svoji kuhinji z našo omejeno serijo Queen of Hearts, s katero obeležujemo 100. obletnico.

S strastjo navdihnjen dekorativni pašček

Prepoznavna značilnost te edinstvene omejene serije je s strastjo navdihnjen dekorativni pašček s stotinami rdečih srčkov. Klasičen videz v sodobni preobleki.

S strastjo navdihnjena rdeča

Rdeča je že od nekdaj naša najkultnejša barva. Za to kolekcijo smo ustvarili barvo Passion Red, ki uteleša energijo, moč in skupno strast do ustvarjanja v kuhinji.

Kromirani poudarki

Vsi izdelki iz serije imajo kromirane poudarke, ki obeležujejo 100 let KitchenAida. Tako je kromiran tudi po meri izdelan pokrovček na pogonskem priključku kuhinjskega robota.

Hura! Ustvarjamo zgodovino
#MakingHistory100

Vi ste na vrsti! Z nami delite veselje in navdušenje, ki ste ga doživeli.
Uživajte in ne pozabite uporabiti ključnika
#MakingHistory100

Včeraj,
danes,
jutri!

Naj vas popeljemo po poti naše skupne 100-letne preteklosti. Nekaj se ni spremenilo; vaša strast nas navdihuje in zaradi nje se veselimo naslednjih 100 let.

OZRITE SE V PRETEKLOST
Ali želite mešati z nami?

V našem mesečnem časopisu boste našli recepte, nasvete in trike, promocije in novice podjetja KitchenAid.

Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.