5KCM1209EOB - 859711580720

Barve, ki so na voljo: 4, Onyx black

Guarantee_2Y

Spiralna pršilna glava

Dozirna skala in tabela za doziranje

Trajni filter GoldTone za ponovno uporabo

Programljiva grelna plošča

Življenje je lahko lažje z okusno filter kavo

Izpopolnite svojo mojstrsko pripravo kave z vrhunskim filter kavnim aparatom. Enostavno pripravite okusno kavo, kadar koli.

Ekstrakcija vsega okusa

Izjemen okus zagotavlja edinstvena spiralna pršilna glava z 29 odprtinami, ki enakomerno prepoji kavna zrna.

Nehajte ugibati.

Vselej odmerite pravo količino s priročno dozirno skalo na filtru za ponovno uporabo in tabelo na posodi za vodo. Nič več ugibanja.

Pripravljena podnevi ali ponoči

24-urni program in preprost LCD-zaslon za popoln nadzor. Enostavno za uporabo, brez pomikanja po zapletenih menijih.

Močna, močnejša, najmočnejša

Izberite moč okusa z izbirnikom spremenljive moči priprave kave. Le en gumb, da lahko pripravite kavo, ki ustreza vašemu jutranjemu razpoloženju.

Brez čakanja

Želite skodelico kave zdaj? Privoščite si jo! Funkcija ustavitve in nalivanja vam omogoča, da lahko primete vrč in si nalijete skodelico, preden je priprava končana.

Za zaposlene in sproščene dni

Nastavite lahko dva programa samodejne priprave; tako lahko pijete eno vrsto kave, kadar ste zaposleni, in drugo, kadar počivate.

Pozdravljen, lepotec!

S tem privlačnim aparatom polepšajte svoj dom. Aparat je sodobnega in elegantnega videza, zato ga boste želeli pokazati. Zasnova dulca steklenega vrča pa pomaga preprečevati kapljanje in razlivanje pri nalivanju v skodelice poljubnih velikosti in oblik.Vaš okus, vaše razpoloženje

Če vstajate zlahka ali stežka, naš filter kavni aparat vam pripravi, kar potrebujete. Izberite moč, in aparat bo kavna zrna enakomerno popršil z vodo, da bo okus točno tak, kot želite.Od jutra do večera

Vedno je pravi čas za kavo – če potrebujete močno zjutraj ali nežno brezkofeinsko zvečer. Zlahka lahko naredite odmor in si vzamete trenutek zase.Kaj je v škatli?Kaj je v škatli?

1,7-litrski vrč z edinstveno zasnovanim dulcem za nalivanje in pokrovom

Posebej zasnovan vrč omogoča enostavno nalivanje v skodelice poljubnih oblik.

Edinstvena pršilna glava z 29 odprtinami

Idealno za enakomerno prepojena kavna zrna. Grenka kava je stvar preteklosti!

Trajni filter GoldTone za ponovno uporabo, z dozirno skalo

Vedite, natanko koliko kave potrebujete za okus, ki ga želite. Filter je opremljen z dozirno skalo, ki vas vodi do popolne kave.

Odstranljiva posoda za vodo, s tabelo za doziranje

Odstranite posodo za vodo, da jo enostavno znova napolnite. Tabela za doziranje vam pomaga ugotoviti, natanko koliko vode potrebujete za količino kave, ki jo pripravljate.

Nazaj
Naprej

1,7-LITRSKI FILTER KAVNI APARAT 5KCM1209

Filter kavni aparat KitchenAid za 12 skodelic vam omogoča, da vedno pripravite odlično kavo. Ta kavni aparat vam omogoča, da izpopolnite svojo mojstrsko pripravo. Nudi preprosto in enostavno pripravo odlične kave z okusom in aromo po vaših željah. Edinstvena spiralna pršilna glava z 29 odprtinami enakomerno prepoji kavna zrna, kar zagotavlja optimalno iztiskanje. Kava bo izjemno polnega okusa. Z izbirnikom spremenljive moči priprave kave lahko izbirate med običajno ali veliko močjo, da bo kava povsem po vašem okusu. Dodatne informacije ... Pri pripravi kave ne uganjujte – dozirna skala na filtru za ponovno uporabo in tabela za doziranje na posodi za vodo poskrbita, da bo kava vedno polna okusa. Edinstvena zasnova dulca steklenega vrča pomaga preprečevati kapljanje in razlivanje pri nalivanju v skodelice poljubnih velikosti in oblik. S tem filter kavnim aparatom lahko pripravljate kavo, kadar želite. Nudi vam dve programljivi možnosti samodejne priprave, da bo vaša kava pripravljena, kadar koli tekom dneva boste želeli. Funkcija ustavitve in nalivanja vam omogoča, da si lahko nalijete skodelico kave, preden je priprava končana, programljiva grelna plošča pa kavo ohranja na želeni nadzorovani temperaturi do 40 minut. Popolno, če bi želeli zjutraj imeti nekaj več časa. Filter kavni aparat KitchenAid je sodobnega in elegantnega videza in se poda na vsak kuhinjski pult. Zakaj ga ne bi kombinirali z našim opekačem iz oblikovalske serije in pri zajtrku uživali v najnovejših funkcijah?. Zapri

Specifikacije


Splošne specifikacije

Ime modela 5KCM1209

Tehnične specifikacije

Tok (A) 4,8
Priključna moč (W) 1100
Napetost (V) 220-240
Frekvenca (Hz) 50/60
Višina izdelka 364
Širina izdelka 182
Globina izdelka 340
Količina vode 1.7
Višina embaliranega izdelka 437
Širina embaliranega izdelka 249
Gretje Warming tray
Globina embaliranega izdelka 404
Neto masa (kg) 3.3
Bruto teža (kg) 4.4

Kavni aparati

Dokumenti in registracija

Garancija

Garancija

Vsi mali gospodinjski aparati KitchenAid imajo garancijo za zaščito kupcev pred proizvodnimi napakami. Za nekatere izdelke ima lahko podjetje KitchenAid posebne pogoje.

Splošne pogoje zakonske in pogodbene garancije si lahko ogledate v pdf-dokumentu, ki ga lahko prenesete tukaj.

PRENOS GARANCIJE

Registrirajte svoj izdelek

Registrirajte svoj izdelek, da izboljšate izkušnjo z gospodinjskimi aparati KitchenAid: prejemali boste ekskluzivne ponudbe in promocije, nasvete in trike ter mnogo drugega.

Registrirajte zdaj

Potrebujete nekaj drugačnega?

OGLEJTE SI NAŠE KAVNE APARATE

Opekač za popoln zajtrk

ODKRIJTE NAŠE OPEKAČE

Iščete navdih za pripravo slastne jedi?

OGLEJTE SI VSE RECEPTE

Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.