APARAT ZA PRIPRAVO SLADOLEDA 5KSMICM

Kaj je v škatli?

Vse, kar potrebujete za raziskovanje neskončnih ledenih kreacij. Zamrzovalno skledo in poseben mešalni pripomoček poganja kuhinjski robot.Kaj je v škatli?

1,9-litrska zamrzovalna skleda

Skleda za pripravo gostega in kremastega sladoleda. Količina mase na začetku ne sme presegati 1,4 l, iz katere nato nastane 1,9 l sladoleda. Ni primerno za pomivanje v pomivalnem stroju. Primerno samo za ročno pomivanje. Opomba: zamrzovalno skledo lahko očistite šele, ko doseže sobno temperaturo.

Mešalni pripomoček

Mešalni pripomoček se mora zaskočiti na pogonski sklop kuhinjskega robota. Ko mešalni pripomoček začne zdrsavati in se sliši klenkanje, je to znak, da je sladoled pripravljen. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju (samo v zgornji košari).

Pogonski sklop

Enostaven priklop na kuhinjskega robota za hiter začetek mešanja priljubljenih receptov. Zaskočiti se mora na mešalni pripomoček. Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju (samo v zgornji košari)

Nazaj
Naprej

Ste si doma zaželeli gostega in kremastega sladoleda?

  • Uživajte v gostem in kremastem domačem sladoledu
  • Skleda ostane mrzla dlje časa (2)
  • Poganja ga KitchenAid kuhinjski robot (1)
  • Zamrznjene dobrote v manj kot 30 minutah (brez predhodnega zamrzovanja)
  • Enostaven priklop na kuhinjskega robota
  • Hitro čiščenje s toplo milnico


Poganja vaš KitchenAid kuhinjski robot(1)

Ali vas zanima, kako lahko doma pripravite sladoled z dodatkom za pripravo sladoleda? S tem dodatkom za pripravo sladoleda boste lahko hitro postali pravi strokovnjak. Zasnovan je za večino kuhinjskih robotov z nagibno glavo in kuhinjskih robotov s sistemom za dviganje sklede(1) ter nadomešča običajno skledo za mešanje in stepalnik. Na novo zasnovan sklop se enostavno priklopi na kuhinjskega robota, da lahko hitro začnete mešati priljubljene recepte.Hitre zamrznjene dobrote v manj kot 30 minutah (brez časa priprave)

Da, tako hitro! Enostavno postavite skledo dodatka za pripravo sladoleda v zamrzovalnik (za vsaj 16 ur ali čez noč) in že boste lahko pripravili najljubši sladoled v manj kot pol ure(3).

Prav tako smo izboljšali zasnovo, da skleda ostane mrzla še dlje časa(2), tako imate na voljo še več časa za pripravo želene goste in kremaste teksture. Velika 1,9-litrska skleda vam omogoča, da lahko pripravite dovolj slastnega sladoleda za vse.Njam! Čas je za sladoled

Z našim novim in izboljšanim dodatkom za pripravo sladoleda vas od božanskih zamrznjenih dobrot loči le 30 minut*. *Brez časa pripraveMešalni pripomoček za hitro, temeljito mešanje in še bolj kremaste rezultate

S tem pametnim dodatkom za pripravo sladoleda sladoled ne bo več zrnast ali grudast. Pri pripravi sladoleda je pomembno naslednje: hitreje ko mešanica zamrzne, manjši so ledeni kristali, rezultat pa je bolj gladek in kremast. Med mešanjem se mešalni pripomoček dodatka za pripravo sladoleda vrti, kar zagotavlja hitro in temeljito mešanje ter hitro in enakomerno zamrzovanje. Drobne ledene kristale porazdeli in postrga s stene zamrzovalne sklede ter vmeša zrak, kar zagotavlja gosto in sanjsko gladko teksturo.Enostavno čiščenje po zabavni uporabi

Priznajmo, da čiščenje ni nikogaršnje najljubše opravilo. Zato smo poskrbeli za čim lažje čiščenje. Mešalni pripomoček in pogonski sklop lahko pomivate v zgornji košari pomivalnega stroja, zamrzovalno skledo pa lahko pomijete v topli milnici, ko doseže sobno temperaturo. Nato ste pripravljeni za naslednjič.Kako pripravite sladoled z dodatkom za pripravo sladoleda

1. korak: skledo postavite v zamrzovalnik za vsaj 16 ur (da popolnoma zamrzne)
2. korak: sladoledno maso pripravite vnaprej (do 1,4 l)
3. korak: zamrzovalno skledo namestite na kuhinjskega robota (na prodaj posebej)
4. korak: namestite pogonski sklop in mešalni pripomoček
5. korak: v skledo dodajte sladoledno maso
6. korak: mešajte 20–30 minut pri hitrosti 1
7. korak: postrezite v skodelicah ali zamrznite v nepredušni posodi za poznejeAPARAT ZA PRIPRAVO SLADOLEDA 5KSMICM

Omogoča pripravo do 1,9 L mehkega sladoleda, sorbetov ali zamrznjenih jedi in sladic v 20-30 minutah. Tekočina znotraj dvojne stene te inovativne zamrzovalne posode zagotavlja temeljito, enakomerno zamrzovanje med celotnim postopkom mešanja.

Priključki za stoječi mešalnik

Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.