1. korak
V multipraktik z nameščenim večnamenskim rezilom dajte piškote. Piškote fino zdrobite pri hitrosti 2. Medtem ko motor še vedno deluje, dodajte stopljeno vegansko maslo.
2. korak
Zmes (ki je videti kot moker pesek) porazdelite v pekač za pito in jo s hrbtnim delom žlice močno pritisnite navzdol.
3. korak
Pecite 11 minut v predhodno segreti pečici na 180 °C.
4. korak
V kozico na srednjem ognju vlijte kokosovo kremo in javorjev sirup.
5. korak
Čokolado dajte v skledo, ki zadržuje toploto.
6. korak
Vročo kremo in vaniljo v prahu zlijte na čokolado in mešajte, dokler se ne stopi vsa čokolada. Čokoladno zmes vlijte na skorjo pite.
7. korak
Postavite v hladilnik za vsaj 4 ure.
8. korak
V skledo kuhinjskega robota z nameščeno žično metlico dajte akvafabo, sol in limonin sok. Mešaje pri hitrosti 10. Počasi dodajajte sladkor in mešajte, dokler se ne tvorijo čvrsti vršički.
9. korak
Meringo porazdelite po piti in jo karamelizirajte z gorilnikom.
NAŠE NAJLJUBŠE JEDI
Delite radost z osebami, ki so poskušali in testirali recepte. Domači kuharski mojstri uživajo ob zadovoljnih, nasmejanih obrazih za mizo, prav tako kot obožujejo okuse.
1. korak
V multipraktik z nameščenim večnamenskim rezilom dajte piškote. Piškote fino zdrobite pri hitrosti 2. Medtem ko motor še vedno deluje, dodajte stopljeno vegansko maslo.
2. korak
Zmes (ki je videti kot moker pesek) porazdelite v pekač za pito in jo s hrbtnim delom žlice močno pritisnite navzdol.
3. korak
Pecite 11 minut v predhodno segreti pečici na 180 °C.
4. korak
V kozico na srednjem ognju vlijte kokosovo kremo in javorjev sirup.
5. korak
Čokolado dajte v skledo, ki zadržuje toploto.
6. korak
Vročo kremo in vaniljo v prahu zlijte na čokolado in mešajte, dokler se ne stopi vsa čokolada. Čokoladno zmes vlijte na skorjo pite.
7. korak
Postavite v hladilnik za vsaj 4 ure.
8. korak
V skledo kuhinjskega robota z nameščeno žično metlico dajte akvafabo, sol in limonin sok. Mešaje pri hitrosti 10. Počasi dodajajte sladkor in mešajte, dokler se ne tvorijo čvrsti vršički.
9. korak
Meringo porazdelite po piti in jo karamelizirajte z gorilnikom.