Prejšnja stran
Zdrava

Veganska čokoladna pita

Nikoli ne bi uganili, da je ta čokoladna pita primerna tudi za vaše veganske prijatelje.

Začni kuhati

Podrobnosti

10

Sestavine

9

Koraki

Čas

20'

Priprava

15'

Kuhanje

35'

Skupaj

Sestavine

Koliko obrokov?

  • 83,3 gveganski piškoti
  • 2 jušni žlicivegansko maslo, stopljeno
  • 100 mlkokosova krema
  • 2/3 jušne žlicejavorjev sirup
  • 66,7 gveganska temna čokolada
  • 50 mlakvafaba
  • ščepecsol
  • 1/3 jušne žlicelimonin sok
  • 40 gsladkor
  • 1/6 čajne žličkevanilja v prahu
  • 166,7 gveganski piškoti
  • 4 jušne žlicevegansko maslo, stopljeno
  • 200 mlkokosova krema
  • 1,3 jušne žlicejavorjev sirup
  • 133,3 gveganska temna čokolada
  • 100 mlakvafaba
  • ščepecsol
  • 2/3 jušne žlicelimonin sok
  • 80 gsladkor
  • 1/3 čajne žličkevanilja v prahu
  • 250 gveganski piškoti
  • 6 jušnih žlicvegansko maslo, stopljeno
  • 300 mlkokosova krema
  • 2 jušni žlicijavorjev sirup
  • 200 gveganska temna čokolada
  • 150 mlakvafaba
  • ščepecsol
  • 1 jušna žlicalimonin sok
  • 120 gsladkor
  • 1/2 čajne žličkevanilja v prahu
Naredi zdaj
  • 1. korak

    V multipraktik z nameščenim večnamenskim rezilom dajte piškote. Piškote fino zdrobite pri hitrosti 2. Medtem ko motor še vedno deluje, dodajte stopljeno vegansko maslo.

  • 2. korak

    Zmes (ki je videti kot moker pesek) porazdelite v pekač za pito in jo s hrbtnim delom žlice močno pritisnite navzdol.

  • 3. korak

    Pecite 11 minut v predhodno segreti pečici na 180 °C.

  • 4. korak

    V kozico na srednjem ognju vlijte kokosovo kremo in javorjev sirup.

  • 5. korak

    Čokolado dajte v skledo, ki zadržuje toploto.

  • 6. korak

    Vročo kremo in vaniljo v prahu zlijte na čokolado in mešajte, dokler se ne stopi vsa čokolada. Čokoladno zmes vlijte na skorjo pite.

  • 7. korak

    Postavite v hladilnik za vsaj 4 ure.

  • 8. korak

    V skledo kuhinjskega robota z nameščeno žično metlico dajte akvafabo, sol in limonin sok. Mešaje pri hitrosti 10. Počasi dodajajte sladkor in mešajte, dokler se ne tvorijo čvrsti vršički.

  • 9. korak

    Meringo porazdelite po piti in jo karamelizirajte z gorilnikom.

NAŠE NAJLJUBŠE JEDI

Delite radost z osebami, ki so poskušali in testirali recepte. Domači kuharski mojstri uživajo ob zadovoljnih, nasmejanih obrazih za mizo, prav tako kot obožujejo okuse.

Veganska čokoladna pita

1. korak

V multipraktik z nameščenim večnamenskim rezilom dajte piškote. Piškote fino zdrobite pri hitrosti 2. Medtem ko motor še vedno deluje, dodajte stopljeno vegansko maslo.

2. korak

Zmes (ki je videti kot moker pesek) porazdelite v pekač za pito in jo s hrbtnim delom žlice močno pritisnite navzdol.

3. korak

Pecite 11 minut v predhodno segreti pečici na 180 °C.

4. korak

V kozico na srednjem ognju vlijte kokosovo kremo in javorjev sirup.

5. korak

Čokolado dajte v skledo, ki zadržuje toploto.

6. korak

Vročo kremo in vaniljo v prahu zlijte na čokolado in mešajte, dokler se ne stopi vsa čokolada. Čokoladno zmes vlijte na skorjo pite.

7. korak

Postavite v hladilnik za vsaj 4 ure.

8. korak

V skledo kuhinjskega robota z nameščeno žično metlico dajte akvafabo, sol in limonin sok. Mešaje pri hitrosti 10. Počasi dodajajte sladkor in mešajte, dokler se ne tvorijo čvrsti vršički.

9. korak

Meringo porazdelite po piti in jo karamelizirajte z gorilnikom.

Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.