1. korak
V skledo kuhinjskega robota dajte rumenjake in sladkor v prahu.
2. korak
Ročico za nadzor hitrosti premaknite na hitrost 4. Stepajte jajca vsaj 4 minute, da zmes postane lahka in zračna.
3. korak
Po žlicah dodajajte maskarpone in stepajte vsaj 30 sekund pri hitrosti 6, preden dodate naslednjo žlico maskarponeja.
4. korak
Amareti piškote pomočite v espresso. Piškoti morajo biti vlažni, vendar ne razmočeni.
5. korak
Globok pekač obložite s polovico piškotov. Prekrijte s polovico mešanice maskarponeja.
6. korak
Ponovite zadnji korak in tesno zavijte s folijo za živila. Postavite v hladilnik za vsaj 4 ure.
7. korak
Tiramisu posujte s kakavom v prahu, tik preden postrežete.
NAŠE NAJLJUBŠE JEDI
Delite radost z osebami, ki so poskušali in testirali recepte. Domači kuharski mojstri uživajo ob zadovoljnih, nasmejanih obrazih za mizo, prav tako kot obožujejo okuse.
1. korak
V skledo kuhinjskega robota dajte rumenjake in sladkor v prahu.
2. korak
Ročico za nadzor hitrosti premaknite na hitrost 4. Stepajte jajca vsaj 4 minute, da zmes postane lahka in zračna.
3. korak
Po žlicah dodajajte maskarpone in stepajte vsaj 30 sekund pri hitrosti 6, preden dodate naslednjo žlico maskarponeja.
4. korak
Amareti piškote pomočite v espresso. Piškoti morajo biti vlažni, vendar ne razmočeni.
5. korak
Globok pekač obložite s polovico piškotov. Prekrijte s polovico mešanice maskarponeja.
6. korak
Ponovite zadnji korak in tesno zavijte s folijo za živila. Postavite v hladilnik za vsaj 4 ure.
7. korak
Tiramisu posujte s kakavom v prahu, tik preden postrežete.