Prejšnja stran
Obsedenost s sladkarijami

Tiramisu

Ta neverjetno dekadenten in slasten tiramisu je klasična italijanska sladica.

Začni kuhati

Podrobnosti

6

Sestavine

7

Koraki

Čas

20'

Priprava

4'

Kuhanje

24'

Skupaj

Sestavine

Koliko obrokov?

  • 1jajca
  • 40 gsladkor v prahu
  • 167 gmaskarpone
  • 8hrustljavi amareti piškoti
  • 42 mlespresso
  • 1 jušna žlicakakav v prahu
  • 2jajca
  • 80 gsladkor v prahu
  • 333 gmaskarpone
  • 16hrustljavi amareti piškoti
  • 83 mlespresso
  • 2 jušni žlicikakav v prahu
  • 3jajca
  • 120 gsladkor v prahu
  • 500 gmaskarpone
  • 24hrustljavi amareti piškoti
  • 125 mlespresso
  • 3 jušne žlicekakav v prahu
Naredi zdaj
  • 1. korak

    V skledo kuhinjskega robota dajte rumenjake in sladkor v prahu.

  • 2. korak

    Ročico za nadzor hitrosti premaknite na hitrost 4. Stepajte jajca vsaj 4 minute, da zmes postane lahka in zračna.

  • 3. korak

    Po žlicah dodajajte maskarpone in stepajte vsaj 30 sekund pri hitrosti 6, preden dodate naslednjo žlico maskarponeja.

  • 4. korak

    Amareti piškote pomočite v espresso. Piškoti morajo biti vlažni, vendar ne razmočeni.

  • 5. korak

    Globok pekač obložite s polovico piškotov. Prekrijte s polovico mešanice maskarponeja.

  • 6. korak

    Ponovite zadnji korak in tesno zavijte s folijo za živila. Postavite v hladilnik za vsaj 4 ure.

  • 7. korak

    Tiramisu posujte s kakavom v prahu, tik preden postrežete.

NAŠE NAJLJUBŠE JEDI

Delite radost z osebami, ki so poskušali in testirali recepte. Domači kuharski mojstri uživajo ob zadovoljnih, nasmejanih obrazih za mizo, prav tako kot obožujejo okuse.

Tiramisu

1. korak

V skledo kuhinjskega robota dajte rumenjake in sladkor v prahu.

2. korak

Ročico za nadzor hitrosti premaknite na hitrost 4. Stepajte jajca vsaj 4 minute, da zmes postane lahka in zračna.

3. korak

Po žlicah dodajajte maskarpone in stepajte vsaj 30 sekund pri hitrosti 6, preden dodate naslednjo žlico maskarponeja.

4. korak

Amareti piškote pomočite v espresso. Piškoti morajo biti vlažni, vendar ne razmočeni.

5. korak

Globok pekač obložite s polovico piškotov. Prekrijte s polovico mešanice maskarponeja.

6. korak

Ponovite zadnji korak in tesno zavijte s folijo za živila. Postavite v hladilnik za vsaj 4 ure.

7. korak

Tiramisu posujte s kakavom v prahu, tik preden postrežete.

Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.