1. korak
V mešalnik KitchenAid K400 dajte mandlje in timijan ter mešajte pri hitrosti 5 toliko časa, da se mandlji spremenijo v moko.
2. korak
V skledo kuhinjskega robota z nameščeno žično metlico dajte olivno olje in jajca. Mešajte 1 minuto pri hitrosti 4. Postavite na stran.
3. korak
V drugo skledo dajte mandljevo moko, navadno moko, pecilni prašek, sol in črni poper. Na kuhinjskega robota namestite ploski stepalnik in zmešajte pri hitrosti 4.
4. korak
Počasi vlijte mešanico olja. Mešajte toliko časa, da nastane testo. Kepo testa položite na list peki papirja. Testo po vrhu premažite z malo olivnega olja. Pokrijte z drugim listom peki papirja.
5. korak
Razvaljajte testo. Po potrebi obrežite robove in testo preložite na pekač. Pecite 10 minut v predhodno segreti pečici na 180 °C.
6. korak
Pico premažite s paradižnikovo omako, posujte s sirom in obložite s suho salamo. Pecite 10 minut na 180 °C, da sir rahlo porjavi.
NAŠE NAJLJUBŠE JEDI
Delite radost z osebami, ki so poskušali in testirali recepte. Domači kuharski mojstri uživajo ob zadovoljnih, nasmejanih obrazih za mizo, prav tako kot obožujejo okuse.
1. korak
V mešalnik KitchenAid K400 dajte mandlje in timijan ter mešajte pri hitrosti 5 toliko časa, da se mandlji spremenijo v moko.
2. korak
V skledo kuhinjskega robota z nameščeno žično metlico dajte olivno olje in jajca. Mešajte 1 minuto pri hitrosti 4. Postavite na stran.
3. korak
V drugo skledo dajte mandljevo moko, navadno moko, pecilni prašek, sol in črni poper. Na kuhinjskega robota namestite ploski stepalnik in zmešajte pri hitrosti 4.
4. korak
Počasi vlijte mešanico olja. Mešajte toliko časa, da nastane testo. Kepo testa položite na list peki papirja. Testo po vrhu premažite z malo olivnega olja. Pokrijte z drugim listom peki papirja.
5. korak
Razvaljajte testo. Po potrebi obrežite robove in testo preložite na pekač. Pecite 10 minut v predhodno segreti pečici na 180 °C.
6. korak
Pico premažite s paradižnikovo omako, posujte s sirom in obložite s suho salamo. Pecite 10 minut na 180 °C, da sir rahlo porjavi.