Odkrijte to gladko tapenado, ki jo lahko pripravite v manj kot 10 minutah!.
Sestavine
1. korak
Sestavite akumulatorski sekljalnik KitchenAid®, tako da delovno posodo namestite na glavno enoto ter v delovno posodo vstavite pogonski adapter in večnamensko rezilo.
2. korak
V posodo sekljalnika dajte vse sestavine v navedenem vrstnem redu in namestite pokrov.
3. korak
Gumb za hitrost premaknite na hitrost 1, nato večkrat pritisnite gumb, da s pulznim delovanjem sesekljate zmes.
4. korak
Zvišajte hitrost na 2 in pridržite gumb za 10 sekund.
5. korak
Odstranite pokrov in z lopatico očistite stranice posode, nato znova namestite pokrov in pritisnite gumb za še 5 sekund.
6. korak
Tapenado hranite v hladilniku v nepredušni posodi.
1. NASVET
Če se med sekljanjem zmes ne premika, med sekljanjem skozi odprtino za vlivanje tekočin dodajte 1 čajno žličko olivnega olja.
2. NASVET
Če vam je ljubša bolj groba tekstura tapenade s koščki, sekljajte samo 5 sekund, ko hitrost zvišate na 2. Nato odstranite pokrov, očistite stranice posode z lopatico in znova namestite pokrov. Uporabite pulzno delovanje še 5–6-krat. Bolj kot uporabljate pulzno delovanje, bolj sesekljana je končna tekstura.
NAŠE NAJLJUBŠE JEDI
Delite radost z osebami, ki so poskušali in testirali recepte. Domači kuharski mojstri uživajo ob zadovoljnih, nasmejanih obrazih za mizo, prav tako kot obožujejo okuse.
1. korak
Sestavite akumulatorski sekljalnik KitchenAid®, tako da delovno posodo namestite na glavno enoto ter v delovno posodo vstavite pogonski adapter in večnamensko rezilo.
2. korak
V posodo sekljalnika dajte vse sestavine v navedenem vrstnem redu in namestite pokrov.
3. korak
Gumb za hitrost premaknite na hitrost 1, nato večkrat pritisnite gumb, da s pulznim delovanjem sesekljate zmes.
4. korak
Zvišajte hitrost na 2 in pridržite gumb za 10 sekund.
5. korak
Odstranite pokrov in z lopatico očistite stranice posode, nato znova namestite pokrov in pritisnite gumb za še 5 sekund.
6. korak
Tapenado hranite v hladilniku v nepredušni posodi.
1. NASVET
Če se med sekljanjem zmes ne premika, med sekljanjem skozi odprtino za vlivanje tekočin dodajte 1 čajno žličko olivnega olja.
2. NASVET
Če vam je ljubša bolj groba tekstura tapenade s koščki, sekljajte samo 5 sekund, ko hitrost zvišate na 2. Nato odstranite pokrov, očistite stranice posode z lopatico in znova namestite pokrov. Uporabite pulzno delovanje še 5–6-krat. Bolj kot uporabljate pulzno delovanje, bolj sesekljana je končna tekstura.