1. korak
Dan pred pripravo vstavite zamrzovalno posodo v zamrzovalnik.
2. korak
V posodi mešalnika pirirajte meso manga in baziliko s sokovnikom za sadje in zelenjavo s hitrostjo 4
3. korak
V majhni posodi zmešajte vodo in sladkor. Segrevajte, da se sladkor raztopi. Odstranite s plošče, dodajte zmešan mango in počakajte, da se ohladi
4. korak
Odstranite posodo, namestite aparat za izdelavo sladoleda in metlico.
5. korak
Zmes vlijte v zamrzovalno posodo in jo mešajte z metlico s hitrostjo 2, dokler ni čvrsta.
6. korak
Sladoled preložite v posode.
7. korak
Postrezite in okrasite z užitnimi cvetovi.
NASVET
Pred postrežbo nakapljajte po vrhu sladoleda nekaj balzamičnega kisa.
NAŠE NAJLJUBŠE JEDI
Delite radost z osebami, ki so poskušali in testirali recepte. Domači kuharski mojstri uživajo ob zadovoljnih, nasmejanih obrazih za mizo, prav tako kot obožujejo okuse.
1. korak
Dan pred pripravo vstavite zamrzovalno posodo v zamrzovalnik.
2. korak
V posodi mešalnika pirirajte meso manga in baziliko s sokovnikom za sadje in zelenjavo s hitrostjo 4
3. korak
V majhni posodi zmešajte vodo in sladkor. Segrevajte, da se sladkor raztopi. Odstranite s plošče, dodajte zmešan mango in počakajte, da se ohladi
4. korak
Odstranite posodo, namestite aparat za izdelavo sladoleda in metlico.
5. korak
Zmes vlijte v zamrzovalno posodo in jo mešajte z metlico s hitrostjo 2, dokler ni čvrsta.
6. korak
Sladoled preložite v posode.
7. korak
Postrezite in okrasite z užitnimi cvetovi.
NASVET
Pred postrežbo nakapljajte po vrhu sladoleda nekaj balzamičnega kisa.