Prejšnja stran
Obsedenost s sladkarijami

Sorbet z mangom in baziliko

Ta sorbet z mangom je obilen in gladek, je kremast, vendar brez jajc ali mleka.

Začni kuhati

Pripomočki

Stoječi mešalnik

Stoječi mešalnik

Aparat za izdelavo sladoleda

Aparat za izdelavo sladoleda

Sokovnik za sadje in zelenjavo

Sokovnik za sadje in zelenjavo

Podrobnosti

5

Sestavine

8

Koraki

Čas

30'

Priprava

5'

Kuhanje

35'

Skupaj

Sestavine

Koliko obrokov?

  • 300 gmeso manga
  • 80 gsladkor
  • 100 mlvoda
  • 2 listalisti bazilike
  • 10 gužitni cvetovi
  • 900 gmeso manga
  • 240 gsladkor
  • 300 mlvoda
  • 4 listilisti bazilike
  • 30 gužitni cvetovi
  • 600 gmeso manga
  • 160 gsladkor
  • 200 mlvoda
  • 6 listovlisti bazilike
  • 20 gužitni cvetovi
Naredi zdaj
  • 1. korak

    Dan pred pripravo vstavite zamrzovalno posodo v zamrzovalnik.

  • 2. korak

    V posodi mešalnika pirirajte meso manga in baziliko s sokovnikom za sadje in zelenjavo s hitrostjo 4

  • 3. korak

    V majhni posodi zmešajte vodo in sladkor. Segrevajte, da se sladkor raztopi. Odstranite s plošče, dodajte zmešan mango in počakajte, da se ohladi

  • 4. korak

    Odstranite posodo, namestite aparat za izdelavo sladoleda in metlico.

  • 5. korak

    Zmes vlijte v zamrzovalno posodo in jo mešajte z metlico s hitrostjo 2, dokler ni čvrsta.

  • 6. korak

    Sladoled preložite v posode.

  • 7. korak

    Postrezite in okrasite z užitnimi cvetovi.

  • NASVET

    Pred postrežbo nakapljajte po vrhu sladoleda nekaj balzamičnega kisa.

NAŠE NAJLJUBŠE JEDI

Delite radost z osebami, ki so poskušali in testirali recepte. Domači kuharski mojstri uživajo ob zadovoljnih, nasmejanih obrazih za mizo, prav tako kot obožujejo okuse.

Sorbet z mangom in baziliko

1. korak

Dan pred pripravo vstavite zamrzovalno posodo v zamrzovalnik.

2. korak

V posodi mešalnika pirirajte meso manga in baziliko s sokovnikom za sadje in zelenjavo s hitrostjo 4

3. korak

V majhni posodi zmešajte vodo in sladkor. Segrevajte, da se sladkor raztopi. Odstranite s plošče, dodajte zmešan mango in počakajte, da se ohladi

4. korak

Odstranite posodo, namestite aparat za izdelavo sladoleda in metlico.

5. korak

Zmes vlijte v zamrzovalno posodo in jo mešajte z metlico s hitrostjo 2, dokler ni čvrsta.

6. korak

Sladoled preložite v posode.

7. korak

Postrezite in okrasite z užitnimi cvetovi.

NASVET

Pred postrežbo nakapljajte po vrhu sladoleda nekaj balzamičnega kisa.

Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.