Sestavine
1. korak
Pečico predhodno segrejte na 175 °C.
2. korak
V blenderju zmiksajte datlje, arašidovo maslo in ščepec soli.
3. korak
Suhe sestavine zmešajte v skledi.
4. korak
Datljevo pasto z arašidovim maslom pretresite na suhe sestavine in miksajte, da se enakomerno premešajo.
5. korak
Na peki papir enakomerno porazdelite granolo.
6. korak
Pecite v pečici 10 minut, na polovici enkrat premešajte.
7. korak
Granolo odstranite iz pečice, ko je rahlo zapečena in zlatorumena.
8. korak
Odstranite jo s pekača in pustite hladiti do sobne temperature, da se strdi.
NAŠE NAJLJUBŠE JEDI
Delite radost z osebami, ki so poskušali in testirali recepte. Domači kuharski mojstri uživajo ob zadovoljnih, nasmejanih obrazih za mizo, prav tako kot obožujejo okuse.
1. korak
Pečico predhodno segrejte na 175 °C.
2. korak
V blenderju zmiksajte datlje, arašidovo maslo in ščepec soli.
3. korak
Suhe sestavine zmešajte v skledi.
4. korak
Datljevo pasto z arašidovim maslom pretresite na suhe sestavine in miksajte, da se enakomerno premešajo.
5. korak
Na peki papir enakomerno porazdelite granolo.
6. korak
Pecite v pečici 10 minut, na polovici enkrat premešajte.
7. korak
Granolo odstranite iz pečice, ko je rahlo zapečena in zlatorumena.
8. korak
Odstranite jo s pekača in pustite hladiti do sobne temperature, da se strdi.