Prejšnja stran
Sprejemanje prijateljev?

Rumena hladna presna zelenjavna juha (gazpacho)

Hladne presne zelenjavne juhe zagotavljajo popolno ujemanje med svežino in zdravjem. Ta različica rumene barve prinaša raznolikost vašim obrokom.

Začni kuhati

Pripomočki

Stoječi mešalnik

Stoječi mešalnik

Sokovnik za sadje in zelenjavo

Sokovnik za sadje in zelenjavo

Podrobnosti

8

Sestavine

7

Koraki

Čas

15'

Priprava

15'

Skupaj

Sestavine

Koliko obrokov?

  • -češnjev paradižnik
  • 150 grumene breskve
  • 100 grumena paprika
  • 25 ghrustljave kruhove kocke
  • 1 ščepeckurkuma v prahu
  • -ekstra deviško oljčno olje
  • -beli kis
  • -namizna sol
  • 500 gčešnjev paradižnik
  • 300 grumene breskve
  • 200 grumena paprika
  • 50 ghrustljave kruhove kocke
  • 1/2 čajne žličkekurkuma v prahu
  • -ekstra deviško oljčno olje
  • -beli kis
  • -namizna sol
  • -češnjev paradižnik
  • 450 grumene breskve
  • 300 grumena paprika
  • 75 ghrustljave kruhove kocke
  • 1 čajna žličkakurkuma v prahu
  • -ekstra deviško oljčno olje
  • -beli kis
  • -namizna sol
Naredi zdaj
  • 1. korak

    Na stoječi mešalnik KitchenAid namestite sokovnik za sadje in zelenjavo.

  • 2. korak

    Ročico za nastavitev hitrosti zavrtite na 5 in začnite dodajati češnjev paradižnik.

  • 3. korak

    Breskve narežite na polovice, odstranite koščice, nato jih narežite na manjše kose in vstavite v kanal za polnjenje ter jih po potrebi narahlo potisnite.

  • 4. korak

    Dodajte rumeno papriko, narezano na trakove.

  • 5. korak

    V sok dodajte 2 žlici kisa, 4 žlice olja, 1/3 čajne žličke soli, 1/2 čajne žličke kurkume v prahu in dobro premešajte.

  • 6. korak

    Razporedite v 4 kozarce in postrezite s kruhovimi kockami.

  • NASVET

    Za ta recept je obvezen čili: v kozarec dodajte nekaj kock ledu ter 3-4 kapljice pekoče omake (Tabasco), pomešajte in postrezite.

NAŠE NAJLJUBŠE JEDI

Delite radost z osebami, ki so poskušali in testirali recepte. Domači kuharski mojstri uživajo ob zadovoljnih, nasmejanih obrazih za mizo, prav tako kot obožujejo okuse.

Rumena hladna presna zelenjavna juha (gazpacho)

1. korak

Na stoječi mešalnik KitchenAid namestite sokovnik za sadje in zelenjavo.

2. korak

Ročico za nastavitev hitrosti zavrtite na 5 in začnite dodajati češnjev paradižnik.

3. korak

Breskve narežite na polovice, odstranite koščice, nato jih narežite na manjše kose in vstavite v kanal za polnjenje ter jih po potrebi narahlo potisnite.

4. korak

Dodajte rumeno papriko, narezano na trakove.

5. korak

V sok dodajte 2 žlici kisa, 4 žlice olja, 1/3 čajne žličke soli, 1/2 čajne žličke kurkume v prahu in dobro premešajte.

6. korak

Razporedite v 4 kozarce in postrezite s kruhovimi kockami.

NASVET

Za ta recept je obvezen čili: v kozarec dodajte nekaj kock ledu ter 3-4 kapljice pekoče omake (Tabasco), pomešajte in postrezite.

Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.