1. korak
Indijske oreščke namočite v hladno vodo za vsaj 2 uri. Odcedite.
2. korak
Pečico segrejte na 220 °C. Peso temeljito operite in vanjo nekajkrat zarežite z ostrim nožem. Peso tesno ovijte v aluminijasto folijo in postavite v pečico za 40 minut oziroma za toliko časa, da boste lahko vanjo brez težav zarezali z nožem. Počakajte 5 minut, da se ohladi. Peso olupite in na grobo narežite.
3. korak
V mešalnik dajte vse sestavine in mešajte približno 1 minuto pri hitrosti 6, da namaz postane gladek.
4. korak
V opekaču popecite kruh. Kruh premažite s pesinim namazom in obložite z nekaj rezinami avokada.
Nasvet
Okrasite s semeni.
NAŠE NAJLJUBŠE JEDI
Delite radost z osebami, ki so poskušali in testirali recepte. Domači kuharski mojstri uživajo ob zadovoljnih, nasmejanih obrazih za mizo, prav tako kot obožujejo okuse.
1. korak
Indijske oreščke namočite v hladno vodo za vsaj 2 uri. Odcedite.
2. korak
Pečico segrejte na 220 °C. Peso temeljito operite in vanjo nekajkrat zarežite z ostrim nožem. Peso tesno ovijte v aluminijasto folijo in postavite v pečico za 40 minut oziroma za toliko časa, da boste lahko vanjo brez težav zarezali z nožem. Počakajte 5 minut, da se ohladi. Peso olupite in na grobo narežite.
3. korak
V mešalnik dajte vse sestavine in mešajte približno 1 minuto pri hitrosti 6, da namaz postane gladek.
4. korak
V opekaču popecite kruh. Kruh premažite s pesinim namazom in obložite z nekaj rezinami avokada.
Nasvet
Okrasite s semeni.