Domača masla iz oreščkov so polnejšega okusa kot tista iz trgovine. Poleg tega pa lahko sami določite, kako gladka ali groba jih boste pripravili ali jim dodate poseben okus.
1. korak
Oreščke popražite do zlatorjave barve, nato pustite, da se ohladijo.
2. korak
Pretresite v blender, zatisnite pokrov in gumb nastavite na hitrost 1, da jih zmeljete do finega.
3. korak
Počasi povečujte hitrost do srednje stopnje (hitrost 8).
4. korak
Zmiksajte, pomagajte si z nastavkom, da sestavine potisnete navzdol, da se maslo zgosti.
NAŠE NAJLJUBŠE JEDI
Delite radost z osebami, ki so poskušali in testirali recepte. Domači kuharski mojstri uživajo ob zadovoljnih, nasmejanih obrazih za mizo, prav tako kot obožujejo okuse.
1. korak
Oreščke popražite do zlatorjave barve, nato pustite, da se ohladijo.
2. korak
Pretresite v blender, zatisnite pokrov in gumb nastavite na hitrost 1, da jih zmeljete do finega.
3. korak
Počasi povečujte hitrost do srednje stopnje (hitrost 8).
4. korak
Zmiksajte, pomagajte si z nastavkom, da sestavine potisnete navzdol, da se maslo zgosti.