Zakaj bi delati kompromise glede okusa? Ta kruh je sočen in izvrstnega okusa, poln bananinih koščkov in borovnic. Oboževali ga bodo vaši prijatelji kot družinski člani.
Sestavine
1. korak
Pečico predhodno ogrejte na 170 do 180 °C.
2. korak
Pomastite pekač za kruh 24 cm x 10 cm in ga obložite s peki papirjem.
3. korak
V blenderju skupaj zmešajte vse sestavine, razen borovnic.
4. korak
Zatisnite pokrov in pustite, da se vse dobro zmeša.
5. korak
V maso vmešajte borovnice in zmes pretresite v pekač.
6. korak
Pecite 40 do 45 minut, da se na nabodalo, s katerim prebodete testo, nič ne prime.
7. korak
Pustite hladiti 10 minut, nato prevrnite iz pekača in pustite, da se popolnoma ohladi.
NAŠE NAJLJUBŠE JEDI
Delite radost z osebami, ki so poskušali in testirali recepte. Domači kuharski mojstri uživajo ob zadovoljnih, nasmejanih obrazih za mizo, prav tako kot obožujejo okuse.
1. korak
Pečico predhodno ogrejte na 170 do 180 °C.
2. korak
Pomastite pekač za kruh 24 cm x 10 cm in ga obložite s peki papirjem.
3. korak
V blenderju skupaj zmešajte vse sestavine, razen borovnic.
4. korak
Zatisnite pokrov in pustite, da se vse dobro zmeša.
5. korak
V maso vmešajte borovnice in zmes pretresite v pekač.
6. korak
Pecite 40 do 45 minut, da se na nabodalo, s katerim prebodete testo, nič ne prime.
7. korak
Pustite hladiti 10 minut, nato prevrnite iz pekača in pustite, da se popolnoma ohladi.