1. korak
Na kuhinjskega robota namestite kovinski nastavek za mletje s ploščo za srednje mletje. Zmeljite piščančje meso pri hitrosti 4.
2. korak
V ponvi segrejte olivno olje in dodajte mleto piščančje meso. Kuhajte in redno mešajte toliko časa, da meso ni več roza barve, vsa tekočina pa se je pokuhala.
3. korak
V skledi zmešajte sojino omako, sezamovo olje, korejsko čili pasto, rižev kis, med, mleti česen in sladkor. Dodajte piščančjemu mesu in mešajte toliko časa, da se meso obarva z omako.
4. korak
Rahlo zavrite in kuhajte toliko časa, da se večina tekočine zgosti in se vpije v meso.
5. korak
Odtrgajte cele liste solate. Splaknite in posušite. Z žlico nadevajte piščančje meso v liste solate. Okrasite s sezamovimi semeni in drobnjakom.
NAŠE NAJLJUBŠE JEDI
Delite radost z osebami, ki so poskušali in testirali recepte. Domači kuharski mojstri uživajo ob zadovoljnih, nasmejanih obrazih za mizo, prav tako kot obožujejo okuse.
1. korak
Na kuhinjskega robota namestite kovinski nastavek za mletje s ploščo za srednje mletje. Zmeljite piščančje meso pri hitrosti 4.
2. korak
V ponvi segrejte olivno olje in dodajte mleto piščančje meso. Kuhajte in redno mešajte toliko časa, da meso ni več roza barve, vsa tekočina pa se je pokuhala.
3. korak
V skledi zmešajte sojino omako, sezamovo olje, korejsko čili pasto, rižev kis, med, mleti česen in sladkor. Dodajte piščančjemu mesu in mešajte toliko časa, da se meso obarva z omako.
4. korak
Rahlo zavrite in kuhajte toliko časa, da se večina tekočine zgosti in se vpije v meso.
5. korak
Odtrgajte cele liste solate. Splaknite in posušite. Z žlico nadevajte piščančje meso v liste solate. Okrasite s sezamovimi semeni in drobnjakom.