Prejšnja stran

Kapučino

Ta kremasta tradicionalna kava ima močan okus espressa in razkošno teksturo. Najpomembnejši del je spenjanje pene do žametne popolnosti.

Začni kuhati

Pripomočki

Podrobnosti

4

Sestavine

6

Koraki

Čas

5'

Priprava

5'

Skupaj

Sestavine

  • 125 mlmleko
  • 25 ml (1 merica)espresso
  • Po okusukakav ali cimet v prahu
  • Po okususladkor
Naredi zdaj
  • KAJ JE KAPUČINO?

    Kapučino je sestavljen iz espressa, uparjenega mleka in mlečne pene na vrhu.

  • 1. korak

    S cevko za paro spenite mleko v "mikro peno", ki je skoraj dvakrat večja od prvotnega mleka.

  • 2. korak

    V svojo najljubšo skodelico za kapučino nalijte merico espressa.

  • 3. korak

    Spenjeno mleko vlijte v sredino espressa.

  • 4. korak

    Po okusu potresite z manjšo količino kakava ali cimeta v prahu in postrezite.

  • Nasvet

    Če želite popolnoma rastlinski napitek, uporabite ovseno mleko.

NAŠE NAJLJUBŠE JEDI

Delite radost z osebami, ki so poskušali in testirali recepte. Domači kuharski mojstri uživajo ob zadovoljnih, nasmejanih obrazih za mizo, prav tako kot obožujejo okuse.

Kapučino

KAJ JE KAPUČINO?

Kapučino je sestavljen iz espressa, uparjenega mleka in mlečne pene na vrhu.

1. korak

S cevko za paro spenite mleko v "mikro peno", ki je skoraj dvakrat večja od prvotnega mleka.

2. korak

V svojo najljubšo skodelico za kapučino nalijte merico espressa.

3. korak

Spenjeno mleko vlijte v sredino espressa.

4. korak

Po okusu potresite z manjšo količino kakava ali cimeta v prahu in postrezite.

Nasvet

Če želite popolnoma rastlinski napitek, uporabite ovseno mleko.

Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.