1. korak
Dan pred pripravo vstavite zamrzovalno posodo v zamrzovalnik.
2. korak
Na stoječi mešalnik namestite posodo in žično metlico. Dodajte jogurt, sladkor, mleko, sladko smetano in med. 3-4 minute mešajte s hitrostjo 4, dokler ni dobro premešano.
3. korak
Odstranite posodo, namestite aparat za izdelavo sladoleda in metlico.
4. korak
Zmes vlijte v zamrzovalno posodo in jo mešajte z metlico s hitrostjo 2, dokler ni čvrsta.
5. korak
Sladoled preložite v posode.
6. korak
Postrezite in po želji okrasite z mandlji in dodatnim medom.
NASVET
V zmes dodajte 2 žlici rozin in drobno naribano pomarančno lupino.
NAŠE NAJLJUBŠE JEDI
Delite radost z osebami, ki so poskušali in testirali recepte. Domači kuharski mojstri uživajo ob zadovoljnih, nasmejanih obrazih za mizo, prav tako kot obožujejo okuse.
1. korak
Dan pred pripravo vstavite zamrzovalno posodo v zamrzovalnik.
2. korak
Na stoječi mešalnik namestite posodo in žično metlico. Dodajte jogurt, sladkor, mleko, sladko smetano in med. 3-4 minute mešajte s hitrostjo 4, dokler ni dobro premešano.
3. korak
Odstranite posodo, namestite aparat za izdelavo sladoleda in metlico.
4. korak
Zmes vlijte v zamrzovalno posodo in jo mešajte z metlico s hitrostjo 2, dokler ni čvrsta.
5. korak
Sladoled preložite v posode.
6. korak
Postrezite in po želji okrasite z mandlji in dodatnim medom.
NASVET
V zmes dodajte 2 žlici rozin in drobno naribano pomarančno lupino.