Prejšnja stran
Sprejemanje prijateljev?

Humus ter nachos in omaka

Kombinacija mehiške in bližnjevzhodne kuhinje združi najboljše od obeh in zagotavlja sijajne jedi.

Začni kuhati

Pripomočki

Stoječi mešalnik

Stoječi mešalnik

Nastavek za mletje

Nastavek za mletje

Pladenj za jedi

Pladenj za jedi

Podrobnosti

9

Sestavine

10

Koraki

Čas

20'

Priprava

20'

Skupaj

Sestavine

Koliko obrokov?

  • 200 gčičerika v slanici
  • 50 gpeteršilj
  • 60 mljogurt brez maščobe
  • 1/2 strokačesen
  • 200 gparadižnikova pulpa
  • 25 gjalapeno v slanici
  • 1 žlicabeli kis
  • -sezamovo olje
  • -namizna sol
  • 400 gčičerika v slanici
  • 100 gpeteršilj
  • 125 mljogurt brez maščobe
  • 1 strokčesen
  • 400 gparadižnikova pulpa
  • 50 gjalapeno v slanici
  • 2 žlicibeli kis
  • -sezamovo olje
  • -namizna sol
  • 600 gčičerika v slanici
  • 150 gpeteršilj
  • 180 mljogurt brez maščobe
  • 2 strokačesen
  • 600 gparadižnikova pulpa
  • 75 gjalapeno v slanici
  • 3 žlicebeli kis
  • -sezamovo olje
  • -namizna sol
Naredi zdaj
  • 1. korak

    Čičeriko vsujte v cedilo; operite in dobro odcedite peteršilj.

  • 2. korak

    Na mesoreznico namestite ploščo za fino mletje.

  • 3. korak

    Mesoreznico s pladnjem za jedi namestite na stoječi mešalnik KitchenAid.

  • 4. korak

    Ročico za nastavitev hitrosti zavrtite na 5, nato v kanal za polnjenje začnite vstavljati peteršilj.

  • 5. korak

    Dodajte česen, nato po potrebi pritisnite z nastavkom za potiskanje.

  • 6. korak

    Dodajte čičeriko.

  • 7. korak

    V zmes dodajte kumino v prahu, 4 žlice olja, jogurt in 1/3 čajne žličke soli.

  • 8. korak

    V majhni posodi zmešajte paradižnikovo pulpo s kisom, paprikami jalapeno in ščepcem soli.

  • 9. korak

    Omako vlijte v 4 posode, prelijte s paradižnikovo omako in postrezite kot predjed skupaj z omako nachos.

  • NASVET

    Temu receptu lahko dodate pekoči čili, ko meljete čičeriko, da ustvarite odlično jed!

NAŠE NAJLJUBŠE JEDI

Delite radost z osebami, ki so poskušali in testirali recepte. Domači kuharski mojstri uživajo ob zadovoljnih, nasmejanih obrazih za mizo, prav tako kot obožujejo okuse.

Humus ter nachos in omaka

1. korak

Čičeriko vsujte v cedilo; operite in dobro odcedite peteršilj.

2. korak

Na mesoreznico namestite ploščo za fino mletje.

3. korak

Mesoreznico s pladnjem za jedi namestite na stoječi mešalnik KitchenAid.

4. korak

Ročico za nastavitev hitrosti zavrtite na 5, nato v kanal za polnjenje začnite vstavljati peteršilj.

5. korak

Dodajte česen, nato po potrebi pritisnite z nastavkom za potiskanje.

6. korak

Dodajte čičeriko.

7. korak

V zmes dodajte kumino v prahu, 4 žlice olja, jogurt in 1/3 čajne žličke soli.

8. korak

V majhni posodi zmešajte paradižnikovo pulpo s kisom, paprikami jalapeno in ščepcem soli.

9. korak

Omako vlijte v 4 posode, prelijte s paradižnikovo omako in postrezite kot predjed skupaj z omako nachos.

NASVET

Temu receptu lahko dodate pekoči čili, ko meljete čičeriko, da ustvarite odlično jed!

Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.