Sestavine
1. korak
V skledo kuhinjskega robota dajte vsenamensko moko, kakav v prahu,espresso, rjavi sladkor, sladkor v prahu, nesoljeno maslo, vanilijev ekstrakt, sol in jajca.
2. korak
Na kuhinjskega robota namestite ploski stepalnik.
3. korak
Ročico za nadzor hitrosti premaknite na hitrost 1 in mešajte 30 sekund. Ročico za nadzor hitrosti premaknite na hitrost 4 in mešajte toliko časa, da postane testo žametno gladko.
4. korak
Lešnike grobo sesekljajte.
5. korak
V testo dodajte koščke čokolade in polovico lešnikov ter mešajte še 30 sekund pri hitrosti 1.
6. korak
Pekač velikosti 21 x 21cm obložite s peki papirjem in vanj vlijte testo. Po testu posujte še ostale lešnike.
7. korak
Pecite 50 minut v predhodno segreti pečici na 160 °C.
NASVET!
Pred serviranjem pustite, da se rjavčki hladijo vsaj 15 minut.
NAŠE NAJLJUBŠE JEDI
Delite radost z osebami, ki so poskušali in testirali recepte. Domači kuharski mojstri uživajo ob zadovoljnih, nasmejanih obrazih za mizo, prav tako kot obožujejo okuse.
1. korak
V skledo kuhinjskega robota dajte vsenamensko moko, kakav v prahu,espresso, rjavi sladkor, sladkor v prahu, nesoljeno maslo, vanilijev ekstrakt, sol in jajca.
2. korak
Na kuhinjskega robota namestite ploski stepalnik.
3. korak
Ročico za nadzor hitrosti premaknite na hitrost 1 in mešajte 30 sekund. Ročico za nadzor hitrosti premaknite na hitrost 4 in mešajte toliko časa, da postane testo žametno gladko.
4. korak
Lešnike grobo sesekljajte.
5. korak
V testo dodajte koščke čokolade in polovico lešnikov ter mešajte še 30 sekund pri hitrosti 1.
6. korak
Pekač velikosti 21 x 21cm obložite s peki papirjem in vanj vlijte testo. Po testu posujte še ostale lešnike.
7. korak
Pecite 50 minut v predhodno segreti pečici na 160 °C.
NASVET!
Pred serviranjem pustite, da se rjavčki hladijo vsaj 15 minut.