Prejšnja stran
Obsedenost s sladkarijami

Glazura za torte

Maslena krema je popolna za pripravo golih tort in povsem premazanih 3-nadstropnih tort.

Začni kuhati

Podrobnosti

4

Sestavine

8

Koraki

Čas

10'

Priprava

10'

Skupaj

Sestavine

Koliko obrokov?

  • 76,7 gmaslo, zmehčano
  • 166,7 gsladkor v prahu
  • 1/3 čajne žličkevanilijev ekstrakt
  • 2/3 jušne žlicesmetana za stepanje s 36 % maščobe
  • 153,3 gmaslo, zmehčano
  • 333,3 gsladkor v prahu
  • 2/3 čajne žličkevanilijev ekstrakt
  • 1,3 jušne žlicesmetana za stepanje s 36 % maščobe
  • 230 gmaslo, zmehčano
  • 500 gsladkor v prahu
  • 1 čajna žličkavanilijev ekstrakt
  • 2 jušni žlicismetana za stepanje s 36 % maščobe
Naredi zdaj
  • 1. korak

    V skledo kuhinjskega robota z nameščeno žično metlico dajte zmehčano maslo. Maslo mešajte pri hitrosti 4 toliko časa, da postane gladko in svetlejše barve.

  • 2. korak

    Na kuhinjskega robota namestite nastavek s sitom in tehtnico ter med mešanjem presejte sladkor v prahu v skledo pri hitrosti 4.

  • 3. korak

    Dodajte vanilijev ekstrakt in smetano za stepanje ter dobro premešajte pri hitrosti 6.

  • 4. korak

    Za tršo kremo dodajte več sladkorja v prahu. Za mehkejšo kremo dodajte več smetane, po eno jušno žlico naenkrat.

  • Nasvet

    Uporabite vrtljiv podstavek za torte, ki omogoča, da kremo enostavno zgladite, ne da bi morali obračati samo torto.

  • Nasvet

    Uporabite vrečko za dekoriranje, da kremo porazdelite enakomerno.

  • Nasvet

    Pod rob torte položite kose peki papirja, da bo rob čistejši. Ko torto premažete s kremo, jih izvlecite.

  • Nasvet

    Uporabite lopatice za mazanje kreme – so ključne za gladko premazano torto.

NAŠE NAJLJUBŠE JEDI

Delite radost z osebami, ki so poskušali in testirali recepte. Domači kuharski mojstri uživajo ob zadovoljnih, nasmejanih obrazih za mizo, prav tako kot obožujejo okuse.

Glazura za torte

1. korak

V skledo kuhinjskega robota z nameščeno žično metlico dajte zmehčano maslo. Maslo mešajte pri hitrosti 4 toliko časa, da postane gladko in svetlejše barve.

2. korak

Na kuhinjskega robota namestite nastavek s sitom in tehtnico ter med mešanjem presejte sladkor v prahu v skledo pri hitrosti 4.

3. korak

Dodajte vanilijev ekstrakt in smetano za stepanje ter dobro premešajte pri hitrosti 6.

4. korak

Za tršo kremo dodajte več sladkorja v prahu. Za mehkejšo kremo dodajte več smetane, po eno jušno žlico naenkrat.

Nasvet

Uporabite vrtljiv podstavek za torte, ki omogoča, da kremo enostavno zgladite, ne da bi morali obračati samo torto.

Nasvet

Uporabite vrečko za dekoriranje, da kremo porazdelite enakomerno.

Nasvet

Pod rob torte položite kose peki papirja, da bo rob čistejši. Ko torto premažete s kremo, jih izvlecite.

Nasvet

Uporabite lopatice za mazanje kreme – so ključne za gladko premazano torto.

Moj seznam želja

Za možnost uporabe seznama želja morate biti prijavljeni.

Vpišite svoj račun

Izberite drug izdelek

Primerjaj

Primerjaj izdelke

Ne morete kupiti več kot 3 izdelke. Odstranite en izdelek, preden dodate naslednjega.