1. korak
V skledo dajte čokolado in maslo ter dajte v mikrovalovno pečico za 30 sekund, da se stopi. Pustite, da se rahlo ohladi.
2. korak
Ločite jajca. Rumenjake dodajte čokoladi in dobro premešajte.
3. korak
V skledo kuhinjskega robota dajte beljake. Namestite žično metlico in stepajte pri hitrosti 10, dokler se ne tvorijo mehki vršički. Postopoma dodajajte sladkor in stepajte, dokler se ne tvorijo čvrsti vršički.
4. korak
Čokolado nežno zmešajte z beljaki. Vlijte v rahlo namaščen 24-centimetrski pekač za torto.
5. korak
Pecite 50 minut v pečici na 135 °C. Pustite, da se ohladi v odprti pečici. Ko se popolnoma ohladi, odstranite rob pekača.
NAŠE NAJLJUBŠE JEDI
Delite radost z osebami, ki so poskušali in testirali recepte. Domači kuharski mojstri uživajo ob zadovoljnih, nasmejanih obrazih za mizo, prav tako kot obožujejo okuse.
1. korak
V skledo dajte čokolado in maslo ter dajte v mikrovalovno pečico za 30 sekund, da se stopi. Pustite, da se rahlo ohladi.
2. korak
Ločite jajca. Rumenjake dodajte čokoladi in dobro premešajte.
3. korak
V skledo kuhinjskega robota dajte beljake. Namestite žično metlico in stepajte pri hitrosti 10, dokler se ne tvorijo mehki vršički. Postopoma dodajajte sladkor in stepajte, dokler se ne tvorijo čvrsti vršički.
4. korak
Čokolado nežno zmešajte z beljaki. Vlijte v rahlo namaščen 24-centimetrski pekač za torto.
5. korak
Pecite 50 minut v pečici na 135 °C. Pustite, da se ohladi v odprti pečici. Ko se popolnoma ohladi, odstranite rob pekača.