1. korak
Z nastavkom multipraktika z nameščeno ploščo za rezanje narežite čebulo na tanke rezine.
2. korak
V večjem loncu stopite maslo in dodajte čebulo. Premešajte čebulo, da je popolnoma prekrita z maslom.
3. korak
Na majhnem ognju počasi karamelizirajte čebulo. Lonca ne pokrivajte pazite, da ne boste čebule preveč mešali. Ta postopek traja do 45 minut.
4. korak
Dodajte belo vino, povečajte ogenj in kuhajte 5 minut.
5. korak
Dodajte jušno osnovo, sol, poper in sveža zelišča. Pokrijte s pokrovko in pustite počasi vreti 30 minut.
6. korak
V multipraktiku z nameščeno ploščo za strganje naribajte grojer.
7. korak
Narežite kruh in ga posujte s sirom. Kruh postavite v pečico za toliko časa, da sir rahlo porjavi in se začnejo delati mehurčki.
8. korak
Juho postrezite v globokih skodelicah in pokrijte z rezinami kruha.
NAŠE NAJLJUBŠE JEDI
Delite radost z osebami, ki so poskušali in testirali recepte. Domači kuharski mojstri uživajo ob zadovoljnih, nasmejanih obrazih za mizo, prav tako kot obožujejo okuse.
1. korak
Z nastavkom multipraktika z nameščeno ploščo za rezanje narežite čebulo na tanke rezine.
2. korak
V večjem loncu stopite maslo in dodajte čebulo. Premešajte čebulo, da je popolnoma prekrita z maslom.
3. korak
Na majhnem ognju počasi karamelizirajte čebulo. Lonca ne pokrivajte pazite, da ne boste čebule preveč mešali. Ta postopek traja do 45 minut.
4. korak
Dodajte belo vino, povečajte ogenj in kuhajte 5 minut.
5. korak
Dodajte jušno osnovo, sol, poper in sveža zelišča. Pokrijte s pokrovko in pustite počasi vreti 30 minut.
6. korak
V multipraktiku z nameščeno ploščo za strganje naribajte grojer.
7. korak
Narežite kruh in ga posujte s sirom. Kruh postavite v pečico za toliko časa, da sir rahlo porjavi in se začnejo delati mehurčki.
8. korak
Juho postrezite v globokih skodelicah in pokrijte z rezinami kruha.