1. korak
Vse sestavine za humus dajte v multipraktik z nameščenim večnamenskim rezilom. Uporabite pulzno delovanje in mešajte, dokler zmes ne postane gladka in kremasta.
2. korak
V ponvi segrejte olivno olje. Piščančja prsa posolite in popoprajte ter pecite na vsaki strani približno 5 minut, da se spečejo. Pustite, da se ohladijo, nato razrežite na trakove.
3. korak
V multipraktik vstavite obojestransko ploščo za rezine/strganje(stran za rezanje) in naribajte kumaro pri hitrosti 2.
4. korak
Sestavite škatle bento ter jih napolnite s humusom, pita kruhki, piščančjimi trakovi, rezinami kumare in češnjevim paradižnikom.
NAŠE NAJLJUBŠE JEDI
Delite radost z osebami, ki so poskušali in testirali recepte. Domači kuharski mojstri uživajo ob zadovoljnih, nasmejanih obrazih za mizo, prav tako kot obožujejo okuse.
1. korak
Vse sestavine za humus dajte v multipraktik z nameščenim večnamenskim rezilom. Uporabite pulzno delovanje in mešajte, dokler zmes ne postane gladka in kremasta.
2. korak
V ponvi segrejte olivno olje. Piščančja prsa posolite in popoprajte ter pecite na vsaki strani približno 5 minut, da se spečejo. Pustite, da se ohladijo, nato razrežite na trakove.
3. korak
V multipraktik vstavite obojestransko ploščo za rezine/strganje(stran za rezanje) in naribajte kumaro pri hitrosti 2.
4. korak
Sestavite škatle bento ter jih napolnite s humusom, pita kruhki, piščančjimi trakovi, rezinami kumare in češnjevim paradižnikom.